Márki-Zay! A gyógyszerre csak vizet szabad inni!

2021. október 26. 11:58

Bayer Zsolt
Facebook
Már maga Mata Hari is csak arra vár, hogy bevessék őt Márki-Zay ellen?

„Márki-Zay Péter azt állítja, hogy a Fidesz átadott a DK-nak egy dossziét. Egy dossziét, ami tele van őt lejárató anyagokkal. Márki-Zay Péter elkezdett tehát egy gagyi politikai krimit írni, amiben titkos dossziék vannak, na meg persze ő maga.

Gondolkodom, milyen ócska kliséket fog még kitalálni a balos politikus. Vajon a kávézóban fogja őt figyelni újság mögül, álbajusszal egy titkosügynök? Netán magazinokból kivágott betűket fognak ragasztani egy levélre, amiben üzennek Márki-Zaynak? Netán Hercules Poirot vagy Sherlock Holmes szegődött a Fidesz szolgálatába, hogy utánamenjenek ennek a hibbantnak? Már maga Mata Hari is csak arra vár, hogy bevessék őt Márki-Zay ellen?

Márki-Zay! A gyógyszerre csak vizet szabad inni!”

Nyitókép: Ficsor Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ja, egyetértünk, egészen közönséges Márki-Zay stílusa... kandelláberek, IFA-platók, a fél kormány lebuzizása, keresztrejtvényt megfejtésére sem képes buszfideszesezés, nők sértegetése stb.

Így van, ezzel kezdte.
Hazugság volt.

A másik nyitóhúzása az volt, hogy előadta: azért rúgta ki a munkáltatója, mert elindult a választáson.
Hazugság volt.

Egyébként papírja van a folytonos hazudozásról... legalább négyszer ítélte már el jkgerősen büntetőbíróság rágalmazás miatt. Azért ez még ebből a politikai felhozatalból is kilóg negatív értelemben.

2002-2010 között is valaki volt. Sőt, ellenzéki szerepben még inkább sziporkázik.

Szellemesen vitriolos. Igaz, MZP maga adta fel a magaslabdát a primitív eljárásával. Kiderült ugyanis, hogy nem őt járatta le a Fidesz, hanem ő akarná ilyen "gagyi" módon lejáratni a Fideszt. Márki-Zay nem "tiszta", hanem mocskos, vagy ha tiszta, akkor csak tiszta aljasság értelmében...

Itt épp saját magát figyelte meg MZP, pontosabban Clintonékat:

https://www.fluidr.com/photos/..

Aranycsillag ne legyél már ennyire hülye, plíz.
Fordítva ülsz a lovon, évtizedek óta, makacsul. Pedig ha megfordulnál, megvilágosodhatnál.
Látnád, hogy a Fidesz tábor nem a Fidesz miatt választja az értékeit, hanem az értékei miatt a Fideszt. Per pillanat nincs más, aki bemutatna a migránsbiznisznek, az lmbtqfgt!%!+" lobbinak, a BLM-nek, az "osszuk szét a középosztály vagyonát a szegííínyeknek " romantikának.
Szóval kormányon támogatja a Fideszt, mert meg szeretné tartani,ellenzékben biztatja, mert vissza szeretné szerezni az olyan alapokat mint pl. adókedvezmény segély helyett, egykulcsos adó, családok támogatása, középosztály megerősítése, hagyományos férfi-női szerepek, migráns és lmbtqguzgzjtfvhgj stop.
Ha esetleg ne adja Isten veszít a Fidesz és jön a moslék, és pár hét után meggyőzöm magam, hogy mégse megyek világgá, kibekkelek 4 évet és szétröhögöm magam a libsi ismerőseim rezsicsekkein, akkor majd még szívesebben hallgatom Bayert.

2 éves gyerekének gyerekeinek a megpofozása.

Zsolt!


Kevés, nagyon kevés a győzelemhez, ha naponta cikizitek MZP-t, s nem keresitek, találjátok meg azon okokat, amelyek miatt ilyen meglepő bázisra talált. S tragédiához vezethet, ha majd utána nem találjátok meg az MZP jelenségre a megoldást, ha nem találjátok ki, miként lehet a fiatalok széles körét a Fidesz, a normalitás mögé állítani.

A taposóakna Orbán Viktor íróasztala alatt ketyeg.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés