Jakab „Pennywise” Péter hétfőn is kapott némi emlékeztetőt Orbán Viktortól

2021. október 25. 16:09

Ma nem kapott CSÓKOT Orbán Viktortól a parlamentben a Jobbik elnöke.

2021. október 25. 16:09
null
Kontra
Facebook

„Jakab »Pennywise« Péter hétfőn is kapott némi emlékeztetőt Orbán Viktortól: »Még idejében szólok, hogy vigyázzon a kommunistákkal, mert az Ön által felvett CSOK-ot is megszüntetik majd.« Persze Jakab már a hétvégén jól megmagyarázkodta cikkünkre reagálva: hát ha Orbán lop, akkor ennyi neki is jár – meg különben is, keveset keresett akkor (kicsit lódított megint). Mi jöhet még? Fideszestől nem bűn lopni, igazából csak visszaveszed? Ja, bocs, ezt is mondogatják már egy ideje.

De a miniszterelnök a hétvégén nagykorúvá vált Jobbik alapító nyilatkozatának egyik tételmondatát is felidézte: a Jobbik elsődleges feladata a kommunista utódpárt és a liberálisok eltávolítása a politikai hatalomból.

Lett volna: erre tessék, önmaga paródiája az egész bagázs.”

Nyitókép: MTI/Komka Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eredmeny
2021. október 27. 07:08
A minden rossz, a mindenben a FIDESz és különösen az Orbán a hibás ..., PR kevés lesz egy új a mostantól lényegesen eltérő kormány felállásához.
amca
2021. október 25. 17:40
Vmikor Qurcsány volt a Nemzet Bohóca. Ez a 25 %-s zsidó megirigyelte ,és átvette a szerepet.
CirmoS
2021. október 25. 17:32
A brutálisat bukott Jakabnak továbbra is az a feladata, hogy hülyét csináljon saját magából! Tavaszig mostmár muszáj végigvinnie a szerepét! Nincs más választása!.. Idióta!
packó_
2021. október 25. 17:11
Azt nem értem, hogy testőr ide, testőr oda, a korábbi jobbikosok közül senki nem kereste meg ezt a férget?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik