A negyedik köztársaságot nekünk kell felépítenünk hazaszeretetből

2021. október 25. 7:09

Karácsony Gergely
Facebook
Márki-Zay Péter vezetésével újra fogjuk egyesíteni meggyötört hazánkat.

„Az idei október 23-a az új Magyar Köztársaság születésnapja volt. Most jött létre a változást akaró pártok és civilek egysége, akikkel közösen 2022-ben leváltjuk a kormányt és olyan Magyarországot építünk, amely mindannyiunk közös otthona lehet. Az 1956-os köztársaságot a szovjet tankok verték le, az 1989-ben kikiáltott harmadik köztársaságra mi nem vigyáztunk eléggé. A negyedik köztársaságot nekünk kell felépítenünk hazaszeretetből, szolidaritásból, egymásra való odafigyelésből. Márki Zay Péter vezetésével újra fogjuk egyesíteni a megosztott, meglopott, meggyötört hazánkat!”

Kép forrása: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 136 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Helyesbítünk: Gyurcsány Ferenc vezetésével, MZP szánalmas bábú asszisztálásával szeretnénk, de nem fog menni. Orbán marad a miniszterelnök!

????????????

89-től folyamatosan köztásaság Magyarország.
Ez miről beszél?

Ha a véletlenül győznétek is MZP-vel, annak is lenne jó oldala. Ugyanis utána a FIDESZ 4 ötöddel jönne vissza a következő 25 évre. Valószínűleg előrehozott választással mennétek a lecsóba.

A történelem ismétli önmagát....45-ben Rákosi is megváltóként beszélt, s mutatta be a politikai pódiumokon politikustársait, Moszkva akkori ügynökeit.

Most hasonló - persze eltérő földrajzi iránnyal - csoportkép tárul elénk, s a szereplők hasonlóan lelkesen felmondják a házi feladatot. Az akkorit Sztálin diktálta, a mostanit a globális nagytőke jegyzi szerzőként.

A külföldi ügynökök hatalmát akkor a szovjet katonai jelenlét garantálta, e szerepet most a globális nagytőke tölti be. 45 óta ámították a népet, hogy övék a hatalom, s minden, ami ebben az országban van. Miközben kirabolták az országot, a családi ezüst nagy részét eladták a külföldieknek, a közművek extraprofitján a Suez gyarapodott.

A kormány, a Fidesz végre összeállíthatna egy összefoglalót arról, hogy mi sérti ma a globális nagytőke gazdasági és katonai érdekeit Magyarország esetében.Miért áldoznak ennyit, pénzben, ügynökökben, médiában, Brüsszelben, az EP-ben, az EU egészén belül a jelenlegi kormány megbuktatására. Miért lenne számukra fontos, hogy Budapesten egy bábkormány alakuljon, amely a nyugatról kapott napi utasítások szerint vinné az országot - az ellenzéki szavazókkal egyetemben - a vágóhídra, adná el a még megmaradt nemzeti vagyont, s a migránsok tömeges beengedésével felszámolná a jelenlegi vallási, nyelvi, kulturális entitásokat, önazonosságokat, gyökereket, intézményeket. A zsidótól a katolikusig, baptistáig.

Az már külön elemzés tárgyát képezhetné, hogy miért ennyire könnyen manipulálható a magyar választópolgár. Miért veszítette el az átlag magyar Kádár alatt az önálló gondolkodásra való készségét, képességét, igényét, s mindez miként él tovább. Miként lobogtathatja a baloldal zászlaját a nemzetközi nagytőke érdekeit szolgáló koalíciós pártok sora.

Miként tudja a balliberális média egymásnak uszítani a fővárost és a vidéket? A lakótelepeken élő százezrek többségének gyökerei a vidéki Magyarországon lelhetőek fel. Miért engedik magukat a balliberális értelmiség eszközévé silányítani? Ugye emlékszik mindenki a fiatal momentumos Mécs kiszivárgott elmélkedésére, mely szerint a vidékiek úgy mindenestül bunkók. Látensen ebben benne rejtőzik a fővárosi lakótelepiek besorolása is. No, de nem is kell ezt burkoltan megfogalmazniuk, a balliberális zsidó értelmiség egy radikális, magyargyűlölő része naponta mondja, írja, nyilatkozza ezt. Generálva az antiszemitizmust.

Az országra, az ellenzéki értelmiségre nézve szégyen, hogy 21-ben csak egy ilyen, kormányzati szerepre készülő csoportképet tudnak a választók elé tenni. Akkor, amikor politikai tektonikus változások tanúi vagyunk, amikor a Föld pólusváltásának veszélye a politikában is megjelenik - lásd az amerikai politikai pólusváltást - , amikor országunk, de Európa léte is kockán forog.

Biztosan sokan nem értenek velem egyet, de 22-ben nemzeti egységkormányt alakítanék, amely magában foglalná az ellenzék hiteles, tárgyilagos, okos, nemzeti minimumot támogató erőit, s ezek szavazói bázisát is. A jövő szempontjából kevésnek találom csak az oldalankénti összefogást.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés