Bocsáss meg nekik, mert nem tudják mit cselekszenek

2021. október 23. 9:22

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Demokraták engedik másfél évtizede, hogy tudatos rendzavarást forradalommá próbáljanak nemesíteni.

„»Bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek« – idézhetnék Jézus szavait 1956 mártírjai, ha látnák az Égből, mi történik az ő forradalmunk emlékével ide lenn. Nagy Imre életáldozata helyébe Révész Máriusz fejsérülése lépett, a Corvin közi ellenállók képe helyett egy kiállított tankot 15 évvel ezelőtt elindító és azzal randalírozó nyugdíjas alakja ugrik fel az ünnep reggelén az egyik vezető hírportálon. 1956 ismét elbukott. Most nem az oroszok verték le. Most a hatalomhazugság, a gyávaság, a joggá nemesített bűn védelme verte le. Na meg a mindezt lehetővé tevő sok-sok körülmény. 2006 őszén a pesti utcán randevúzott a jogos állampolgári felháborodás, az önmagáért való erőszak és a szervezett államcsíny kísérlet. A határok sem az akkori szándékokban, sem a valóságban nem voltak világosak. Keveredett a szándék, keveredett tömeg. Egyik keverte a másikat és vissza.

A nemes lázadás találkozott a törvénytelen és a törvényes erőszakkal. Ez utóbbi jogszerű és jogsértő formájával egyaránt. Anélkül, hogy mindez ellentmondás lenne. 2006 őszének sok áldozata van. Vannak a könnyen látható sérülések. Ártatlan és nagyon is ártalmas tüntetőé, kiváncsi setálóé és gyújtogató huligáné, munkáját végző, megtámadott rendőré. De van itt más is. Szájtáti, gyenge demokraták engedik másfél évtizede, hogy tudatos rendzavarást, provokációt, a demokratikus államrend elleni támadást tiszta forradalommá próbáljon nemesíteni a jó- és rosszhiszemű naivitás és a hatalmi hazugság perverz szerelmi háromszöge. A ragacsos sziruppá sűrűsödött erkölcsiség pózába merevedő szerencsétlenek egyik-másika meg most felébred, hogy tényleg mik nem történtek akkortájt. És ismétlik ellenfeleik rájuk öntött mocskát, jól el is kenik önmagukon, aztán büszkén kiáltják: én tiszta vagyok!

Szólnék! Itt van 1956. Rákosi világa. Oroszok. Petőfi kör. Nagy Imre, Maléter meg a többiek. Munkástanácsok. Sinkovits, Darvas. Meg a haza, benne a magyar nép. Nem fontosak? Jövőre választás lesz. Meg egyébként is Gyurcsány. Bocsáss meg nekik, mert nem tudják mit cselekszenek.

Fidesz párttag könyvecske a történelem akváriumában (Sic!) kis ráfizetéssel majd kapható lesz. A sorbanálláshoz kéretik sorszámot húzni. És azt mondják, ki lesz írva: énekelni és a földre köpni tilos.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 214 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

torvenytelen es torvenyes eroszakkal - ezutobbi jogos es jogtalan formajaval egyarant.

szoval szerinte a torvenyes eroszaknak letezik jogtalan formaja...
anyam borogass.

Adnék nektek DK-soknak egy államot, ahol Feri vezénylete alatt élhettek együtt a migránsokkal, genderizékkel, és mindehhez az anyagi biztonságot meg a baloldali gazdaságpolitika szolgáltatja IMF-támogatással.
Mi meg a katasztrófaturizmussal támogatnánk a költségvetéseteket.

Nem autista, pszichopata.

A háttérben Almunia biztos és pribékjei ott figyelnek a háttérben.

De, megeszik. Nem kicsit, nagyon, miazhogynagyonis!
Érdemes az eredeti cikk alatt a hozzászólásokat elolvasni.

Mi tudjuk, hogy mit cselekedtetek és ti is tudtátok.
Te is tudtad, hogy milyen gyilkos cselekedetekre adtál utasítást.
Mivel sosem kértél ezért bocsánatot, most is csak pofázol te részeg disznó, mi sem tudunk megbocsátani neked.
Istentől kérj bocsánatot és feloldozást, te Sátán fattya.

"2006 őszének sok áldozata van."

A legnagyobb áldozat Gergényi. Nem kapta meg a Sztálin-díjat, amiért ácsingózott.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés