Erőfeszítések

2021. október 22. 16:51

Ungváry Zsolt
Demokrata
Az Állat Is Ember Szövetség aktivistái régi jegyzőkönyveket tanulmányoztak.

„Az Állat Is Ember Szövetség aktivistái régi jegyzőkönyveket tanulmányoztak. A feljegyzések 65 millió évvel ezelőtt készültek, és a dinoszauruszok életkörülményeinek javításáról, élőhelyeik biztosításáról szóltak. A Dinóvédelmi Nagytanács rendszeres ülésein felszólalók kifejtették, mennyire értékesek és fontosak a dinók, amelyeket elképesztő sokszínűség jellemez.

Vannak levegőben szárnyalók és vízben úszkálók, viccesen kicsik és elképesztően nagyok, növényevők és ragadozók. Ezt az értéket feltétlenül meg kell őrizni, ami elsősorban a Dinóvédelmi Nagytanács feladata, ennek rendelnek alá minden erőforrást.

A nyomtatott és elektronikus sajtóban megkülönböztetett figyelemmel kísérik a dinók sorsát, ösztöndíjprogramokat és konferenciákat szerveznek, könyveket adnak ki a témában. A leglelkesebbek számára örökbefogadási lehetőség nyílik az elárvult gyíkokról való gondoskodás jegyében. Megszégyenítik és kiközösítik azokat, akik ennek prioritását vitatják. Csak rajtunk múlik, hirdeti a nagytanács. Az erőfeszítéseket pedig siker koronázza, a dinók szépen szaporodnak, benépesítik az egész Földet.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés