Gyurcsány a hazafi

2021. október 22. 14:20

Zsigmond Barna Pál
Facebook
Gyurcsány tovább szövögeti terveit az Apró-villában.

„Most arról örömködik, hogy tíz éve alapította meg a magyar közélet legkártékonyabb politikai szervezetét, a DK-t. Öt évvel az általa vezérelt szemkilövető akció után, létrehozta a korábbi MSZP-ből és innen-onnan távozó elvtársaival a pártját, amely azóta a baloldal vezető erejévé vált. A mesterterv szépen alakul, kierőszakolta a baloldali egységet és bedarálta a csapatába a többi pártot, még az antiszemitákat is, beálltak szépen a sorba a régi ellenfelek és ma Gyurcsányék egy gyékényen árulnak Jakabbal, Karácsonnyal, Márki-Zay Péterrel.

A létrejött baloldali pártszövetséget egyenesen »a most felállt hazafias koalíciónak« nevezi. Sajátos értelmezése ez a hazafiságnak. Ha a hazafiságot úgy értelmezzük, hogy hazafi az, aki Brüsszel érdekeit képviseli a magyarok érdekeivel szemben, aki szembefordítja magyart a magyarral, aki becsapja éveken keresztül a magyar embereket, aki tönkreteszi a hazáját, aki beengedné a migránsokat, aki kiárusítja a családi ezüstöt és aki lopott vagyonban ül és onnan osztja szemrebbenés és lelkiismeretfurdalás nélkül az észt, akkor Gyurcsány hazafi.

Ha úgy tekintünk a hazafiságra, ahogy a szívünk diktálja, azaz a magyar érdekeket képviseljük mindenek felett, a magyar emberekért dolgozunk, az ország gazdaságát fejlesszük, előbbre visszük az ország szekerét, egységes magyar nemzetért dobban a szívünk, akkor Gyurcsány egy virtigli hazudozó.”

Nyitókép: Zsigmond Barna Pál Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Méghogy a pénznek nincsen szaga? Mennek némi hatalomért, és sok zsizsoért Gyurcsány után.
Apró Piroska néni, közben csendesen szövögeti a szálakat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés