Az előválasztást meghackelték

2021. október 22. 10:34

Puzsér Róbert
Facebook
Nem történt teljesen váratlanul.

„Az előválasztást meghackelték. Nem történt teljesen váratlanul. Sokan próbálták még időben felhívni a figyelmet ennek veszélyére. Mérő László is figyelmeztetett, hogy akár pár tízezer jól szervezett szavazat eltérítheti az eredményt. Nem vettük komolyan – most itt a következmény.

Jöttek a jól szervezett szavazatok, többen is, mint pár tízezren, jól megszervezte őket az elmúlt harminc év politikai elitje iránti undor: százezres nagyságrendben hackelték meg az előválasztást. Választókorú magyarok, akiknek elegük van Orbán Viktorból, Mészáros Lőrincből, Rogán Antalból és Tiborcz Istvánból. Ugyanakkor elegük van a fentiek nem kevésbé korrupt és nem kevésbé autoriter, de legalább kellően nyomorult és bármire is alkalmatlan, intézményes ellenzékéből is – elegük van a 2010 előtt uralkodó elitből, amely szétverte a köztársaságot, és előidézte Orbán Viktor kétharmados országfoglalását. Elegük van a szemkilövető Gyurcsány Ferencből, az ócska, tolvaj MSZP-ből, a karlengetve integető jobbikosokból meg a semmirekellő, állandó marketingtervezés alatt álló, identitástalan momentumosokból. Elegük van ebből a kollaboráns brigádból, amelyik szemrebbenés nélkül hazudja azt, hogy muszáj ötvenegy százalékkal alkotmányoznia, mert erre az Alaptörvényre nem szabad felesküdni, holott a többsége már legalább egyszer felesküdött rá, mert csak úgy járt a fényességes képviselői fizetés meg az új iPhone X.

Előlépett az árnyékből ez a rengeteg ember, és keresztülhúzták az ellenzéki elit számítását: meghiúsították az MSZP és a DK okosan kitalált forgatókönyvét. Világossá tették, hogy ha rajtuk múlik, a Gyurcsány Show elmarad. Így került homok a nertársi agitprop-gépezetbe: ez a kihívás a kultúrharc horizontális jobb-bal tengelyén kívülről, egy vertikális tengelyről érkezik – most úgy érzem, ez a legnagyszerűbb közéleti történés, ami Magyarországon lezajlott a meghackelt rendszerváltás óta.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

LOL

Maradjunk annyiban, hogy ha valaki tényleg NEM AKAR az általad lefestetten szörnyű DK-ra, Jobbikra, MSZP-re, Momentumra szavazni, akkor az NEM SZAVAZ EZEK MOSLÉKOS LISTÁJÁRA, JELÖLTJEIRE.
Szavaz a Mi Hazánkra, a Kutyapártra, az ISZOMM-ra, a Fideszren mittudomén.

Ellenben aki erre a moslékos listára, jelöltekre szavaz, az PER DEFINITIONEM az általad lefestetten szörnyű DK-ra, Jobbikra, MSZP-re, Momentumra, és mindezek moslékos kormányzására VOKSOL.

Nem olyan bonyolult a képlet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés