A balos propagandalap szerint egy nemzet várja MZP forradalmi beszédét

2021. október 22. 22:24
A Márki-Zay Pétert a legutóbbi napokig hevesen támadó, DK-közeli Ez a lényeg blog nemzetegyesítőként köszönti az összefogás közös miniszterelnök-jelöltjét.

Tizenkét év elteltével ma is a Gyurcsány–Bajnai-tengely határozza meg a baloldal kommunikációs és médiastratégiáját, amihez a pénz egy részét a DK parlamenti képviselőcsoportja szolgáltatja – írta meg lapunk korábban  A párthoz közel álló EagleEye-Marketing Kft. féléves időszakokra megkötött szerződései egyenként 43 113 960 forintról szólnak. Több mint 86 millió forint landol a cég számláján közösségimédia-tanácsadásért az Országgyűlés honlapján elérhető nyilvános adatok szerint. 

Az Ez a lényeg tehát a Gyurcsány–Bajnai-tengely tízmillókkal támogatott propagandalapja.

Nem csoda, hogy az újság az előválasztási kampányban nem kímélte Márki-Zay Pétert, és nem győzte felmagasztalni Dobrev Klárát sem. 

A baloldal új modellt alkalmaz a kampányban 

Mint korábban is megírtuk a baloldali Telex, a HVG, a 444, a 24.hu, a Magyar Hang, valamint a Válasz Online anyagait is propagálja Dessewffy Tibor észtországi cége. A választások közeledtével tovább bővül a volt miniszterelnök befolyásolási portfóliója, a háttérben feltűnik Ficsor Ádám, Szigetvári Viktor és Bajnai Gordon is. Az ellenzéki üzeneteket közvetítő internetes felület nem készít saját tartalmat, vállaltan mások cikkeit, egyéb anyagait dolgozza fel, majd hirdeti meg a közösségi médiában. Ennek is köszönhető, hogy az Ez a lényeg blog tartalmai folyamatosan jelen vannak a magyar nyelvű Facebookon. 

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Összesen 190 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Erről gondolj, amit akarsz, de nem egy nemzet várja MZP beszédét, hanem a nemzet egy része. Ráadásul nem tudni, melyik része, mert ellenzéki oldalon több csapat is játszik.

Van még kérdés, Ildikó?

Ja, őszinte.

Kandelláberek, IFA-platók, "vérbírók" listázása, 50%+1 mandátummal teljhatalom gyakorlása... folytassuk?

Menjél pl. Dopemanhez egy kis felvilágosításért... Vele együtt fogsz röhögni magadon, a hülyeségeden.

Van egy kisebb rész, akiknek a balos kormányok alatt lejtett a pálya, sőt, futniuk sem kellett, a tömeg pedig, akik kevésbé boldogultak. Őket látjuk Populisszima utca fórumain. Nyilván vannak, akik örökölték a politikai orientációjukat.

Mindenesetre, akármelyik kategória, nem számol azzal, h. milyen "jók" lesznek az alaposan növekvő rezsi költségek, a magasabb adók, és a nemzeti vagyon, most, h. ismét van mit, "kiszervezése".A csúcsban 840,000 MSZMP párttag és csatolt részei várják. Fontos megtudni a mészárlási ötéves terv előírásait. Ahogy régen.

Akkor a Párt prominensei számára miért újdonság az, hogy "az élete során mindenkinek módosulnak, változnak a nézetei, véleménye a különböző számár új meg új információk alapján"???
Merthogy közülük nagyon sokan olyanok mint anno a Bourbonok.
Vagyis semmit sem tanultak, és semmit nem felejtettek...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés