Újabb függetlenobjektív írás érkezett a The Guardiantől

2021. október 20. 11:00

Kovács Zoltán
Facebook
Az ellenzéki előválasztásról olvasva megtudhatjuk, hogy Karácsony Gergely karizmatikus.

„Ismét egy függetlenobjektív írással örvendeztettek meg bennünket a The Guardian szerkesztői. Az ellenzéki előválasztásról olvasva megtudhatjuk, hogy Karácsony Gergely karizmatikus, de azt már sajnos nem, hogy magas és vékony. Valamiért az sem nem derül ki a cikkből, hogy Márki-Zay Péter, a győztes nem több, mint Gyurcsány Ferenc fügefalevele. Egy baloldali Patyomkin-falu, akit a bukott baloldal a kirakatba helyezett, hogy így mászhasson vissza a hatalomba. Legalább önkritikájuk van. Szintén kimaradt az agymenésből, hogy az ellenzéki Gyurcsány-kolbásznak oszlopos tagja az a szélsőjobboldali Jobbik is, amelynek EP-képviselője azzal vált hírhedté, hogy zsidó honfitársainkat akarta listázni. Az álkonzervatív Márki-Zay Péterről azt írják, hogy a tiszta kezet szimbolizálja a magyar politikában, mivel független Orbán Viktor rendszerétől és a 2010-es Fidesz győzelmet megelőző megszorításoktól és botrányoktól is.

Azt már jótékonyan nem hangsúlyozzák, hogy ezeket a botrányokat és megszorításokat is Márki-Zay új barátainak köszönhettük. Arról sem olvashatunk, hogy az a kéz bizony néha-néha elcsattan. Előválasztási kampánya során Márki-Zay a korrupcióellenes harc zászlóvivőjének mutatta be magát, aki elkötelezett a közélet megtisztítása mellett. Arról nem szól a cikk, hogy ehhez Gyurcsány Ferenc és pereputtya mit szól. Ha Magyarországról van szó, akkor a The Guardian sosem okoz csalódást. Érdeklődve várjuk a következő humorbonbont!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én még mindig ezen röhögök... Ugye az Economistban jelentette be Karácsony az indulását (hol máshol? LOL), aztán jött a többi, a The Guardiantől a New York Times-ig... a nagyformátumú ájrópéer államférfi, igen, KARIZMATIKUS ráadásul, a magas sovány, aki végre legyőzi Orbán Viktort. A minisztetelnök-jelölt. Mindez alsó hangon minimum 500 milliós előválasztási kampánnyal, 99 százalékkal, pénzzel, paripával megtolva.

Aztán minden idők legszánalmasabb egy hete után a világ legszánalmasabb lúzereként lép vissza nyerő helyzetből, 27%-os második helyről a 20%-os nímand javára, az őt támogató pártok tudta nélkül...

A meveölő söréteseddel duplázz rá a seggükre, majd megtanulják....!

ezt az elovalasztasbol szamoltad ki ahova csak ok mentek? ))))

Azt tegyük hozzá, hogy az éppen kétéves gyerekeinek az arcán csattan el márkizay pofonja - indulatból.

Márkizaynak Gyurcsány zsebéből szép a "keresztényi" élete.

371 560 szavazatot kapott márkizay.
Összesen a kétfordulós előválasztáson az ellenzékre 800 ezren szavaztak. Ez minek a kétharmada?

Ebből mennyi a fidesz szavazó, akik gyengíteni akarták a szavazatukkal valamelyik ellen jelölt-jelöltet?

Helló! Neked is szép napot és holdat. :)

A vérnyomás mérőddel mérted? Akkor igen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés