Márki-Zay lejárt szavatosságú ígérete: teljes munkaidőben a vásárhelyiek ügyeit intézi

2021. október 20. 7:15

Kontra
Facebook
Éppen ez a mirákulum ment végbe Budapesten is, aminek az élén egy másik korszakos géniusz áll.

„Márki-Zay Péter 2018-ban, amikor előszőr kapott megbízást a polgároktól Hódmezővásárhely vezetésére, azt nyilatkozta, hogy teljes erejével a polgármesteri teendők ellátására koncentrál majd a jövőben:

»Természetesen a jövőben én száz százalékban, teljes munkaidőben a hódmezővásárhelyi polgárok polgármestere vagyok, és leszek, mindaddig, amíg a bizalmukat élvezem.«

A szép szavak érvényességi ideje azonban éppen addig tartott, amíg Márki-Zay megmelegedett a polgármesteri székben. Szinte azonnal otthagyta az unalmas kisvárosi melót és belevetette magát az országos politikába. Televíziós szereplések, interjúk, felszólalások, tüntetések és végül előválasztási kampány.

Felmerült bennünk a kérdés, hogy ez a kivételes politikai tehetséggel megáldott ember, hogyan képes teljes munkaidőben ellátni a polgármesteri feladatait, miközben részt vesz a baloldali kavarásokban? Aki látott már közelről önkormányzatot működés közben, az tudja, hogy egy közepes méretű falu vezetése is annyi feladatot ad egy polgármesternek, ami jócskán lefoglalja a teljes kapacitását. Márki-Zay magyarországi működését azonban csodák kísérik.

Mert ő egy ilyen remekbeszabott ellenzéki Messiás, aki talán képes lesz majd »az elcsórt fontokat összeforrasztani«. Márki-Zay csodája azonban nem egyedülálló a baloldalon. Éppen ez a mirákulum ment végbe Budapesten is, aminek az élén egy másik korszakos géniusz, Karácsony Gergely áll.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

MZP és KG egyben hasonlítanak: gyorsan tudnak sok marhaságot mondani.
A különbség, hogy MZP gyorsan bocsánatot kér.
KG soha nem tesz ilyet.
KG kérjen bocsánatot a fidesz szavazók megszüntetése miatt!
Kérjen bocsánatot a hamis vád miatt, miszerint a Karmelita kolostor hadurai hekkelték meg az első fordulót. Bemelegítésnek elég lesz ennyi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés