Bayer válaszolt Márki-Zaynak és Perintfalvinak a kormány „lemelegezéséről”

2021. október 20. 10:18
A publicista azt írja, jól ismeri a kormányt és nem „buzik”.

Ahogy írtunk róla, Márki-Zay Péter nemrég újra elővette a meleg-kártyát: szerinte a fél kormány homoszexuális. Természetesen Perintfalvi Rita is megszólalt a vitában. Ezekre a véleményekre válaszolt újra Bayer Zsolt, és kibővítette, amit a saját műsorában mondott a témáról:

„Márki-Zay, igazi feketeöves, teljesen gátlástalan gazemberhez méltóan nemes egyszerűséggel leb*zizta a »fél magyar kormányt«. Ismerjük amúgy ennek mechanizmusát, s azt is, mi szokott történni a bíróságon, ha emiatt valaki odafordul. Ha Kocsis Mátét b*zizza le Ungár Klára, akkor a bíróság jogerős ítélete kimondja, miszerint:

1.: Kocsis Máté közszereplő, akinek ezt tűrnie kell. 2.: A leb*zizással amúgy sem lehet senkit megsérteni.

Ellenben ha Vona Gábort b*zizza le Terry Black, akkor a bíróság jogerős ítélete kimondja, miszerint:

1.: Vona Gábort olyan mértékű sérelem érte, amelyet még közszereplőként sem köteles eltűrni.

2.: Ebből következően ötmillió forint sérelemdíjat kell neki fizetni.”

A publicista hozzátette:

„Nyilván mindkét bíró remekül, hibátlanul és folyékonyan tud érvelni a saját ítélete helyessége mellett, a közönség pedig csak áll és néz, hogy »húha, ez aztán az igazságszolgáltatás...« De térjünk vissza ehhez a ki tudja honnan szalajtott (azért nagyjából sejtjük) gátlástalan gazemberhez, aki szerint a fél kormány buzi. Erre a mocskos, aljas és szemét kijelentésre merészeltem reagálni a műsoromban, előre tudva, hogy a g*cisajtó majd lecsap rá(m). Nem tévedtem.

Nos, akkor még egyszer: a magyar kormány tagjainak döntő többségét ismerem, vannak közöttük barátaim, így aztán igen, ki tudom és merem jelenteni, hogy nem homoszexuálisok.

(Semjén Zsolt 1977 óta a barátom, feleségével együtt, hiszen osztálytársak voltunk mindhárman, hetente összejárunk, tényleg nem derült volna ki ennyi idő alatt? Ugyan már...) S a többiekkel is hasonló a helyzet.”

Perintfalvi

Bayer felvázolta Perintfalvi szerinte abszurd gondolatmenetét.

„1.: Semmit sem számít a család, a gyerek, attól még lehet valaki homokos (lásd Szájer).

2.: Aki nem gyanús, az a leggyanúsabb.

3.: A homofóbok igazából a legnagyobb b*zik.

Hát persze. Aki nem gyanús, az a leggyanúsabb, a család csak »fedősztori«, stb. (Jegyzem meg: ebben az esetben Márki-Zay szinte biztos, hogy homokos.) S még valamit ezekről az »érvekről«: Ebből nem pusztán a formálisan következik, hogy aki például arachnophobiában szenved, az valójában pók. Akinek pedig klausztrofóbiája van, az valójában egy kicsi, sötét, zárt doboz. Perintfalvi meg egy sötét, aljas idióta, aki szemmel láthatólag sok-sok »gender-studiesen« van túl, ami meg is látszik rajta. (Tudjuk: az embernek 72-féle nemi identitása lehetséges. Ó, hát persze...) Szóval, Perintfalvi, ismerem a kormánytagokat, akik nem melegek. S bár viccesen engem is lemelegez, de magamat is ismerem, a végeredmény szintén negatív. A kormány női tagjait is ismerem, ők sem leszbikusok.

Amúgy magával mi a helyzet? Olvasom, van férje. Gyanús, nagyon gyanús... nem b*zi maga?”

Fotó: Ficsor Márton 

Összesen 104 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A moslékellenzék tele van buzikkal.

Lehet cáfolni.

Mi a csudának szólsz ki az ostoba sötétségedből? Jobb, ha ott lapítasz a homályban, mint ha a primitív-leegyszerűsítő sekélyességedet közszemlére teszed. Mindenki jobban jár, ha befogod a szádat. Még te is.

A krumplistészta minden cseppje zsírrá válik, teljesen egészségtelen, de nagyon finom tud lenni.

Használjunk 8 tojásos tésztát főzzük meg sós vízben, forgassuk össze egészen puhára főzött paprikás krumplival, borsozzuk, házi savanyúsággal, v. salátával tálaljuk.

A jó paprikás krumpli jó adag hagymán (dinsztelés után megpaprikázva) addig kevergetett, sózott krumpliból készül, míg a krumpli az olajjal (extra szűz) átitatott, áttetsző lesz. Legalább valamennyire. Ezután felengedhetjük vízzel, puhulásig főzzük.

Mint például a kukacos nemzeti konzetvativ:-)
Így nevezi magát:-)

Akkor menj a flaskák közé a kocsmába. X

Te a legbüdösebb provokátorok közé tartozol, koma. Büdösíts ezentúl a hasonszőrűeknek a kocsmában. X

Reméltem, hogy jól kiosztod ezt az ostoba és aljas tévtanítót.
Tegnap már elmondtam róla a véleményemet.

Sulammit 2021. október 19. 22:18

Rita, ha ennyire foglalkoztat az, hogy ki a meleg és ki nem a saját gyerekeidet és a férjedet tanulmányoztad már? És magadat? Ti bizony rajta vagytok a listámon.

De gustibus non est disputandum. Biztos zsírral is jó.

Igen, biztosan ez is finom, és kicsit egyszerűbb.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés