Köszönjük, Miniszterelnök Urunk!

2021. október 19. 10:16

Puzsér Róbert
Facebook
Folytatjuk a hitvalló magyarok szabadságharcos menetelését. Várjuk a további iránymutatást.

„Kiderült, hogy érdemes nagyot álmodni. Írni kellett egy petíciót, amelyhez kellő számú honfitársunknak csatlakoznia kellett, és szívós munkával, aláírások tömegével kivívni, hogy ne térjen vissza a 2010 előtti rossz álom. Egyenesen, nyíltan, hazafihoz méltóan: a magyar emberek elé kellett állni egy bátor vállalással. Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! Nem volt elég a nemzet ügye mögött megmozduló sokaság: magának a Miniszterelnök Úrnak is alá kellett írnia a petíciót – így mozgósítva patrióták további százezreit.

A jobboldal szabadságharcos szellemű lelki vezetője közjogi lehetőségek híján csak így jelezhette a követendő utat a posztkommunista elit leváltásához – és íme, Orbán Viktor legáhítottabb tervéhez megszerezte a magyarok támogatását. Amiért harminckét éven át hiába küzdött, az a petíció aláíróival vállt vállnak vetve valóra vált: sikerült megállítani előbb Karácsonyt, aztán Gyurcsány asszonyát is. Sokan voltunk és elegen. Köszönjük, Miniszterelnök Urunk! Folytatjuk a hitvalló magyarok szabadságharcos menetelését. Várjuk a további iránymutatást.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 156 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

annyi tortent hogy fleto lecserelte az egyik leharcolt kesztyubabot egy ujra, se tobb se kevesebb

Az egyéni érdeket meg a zabrálást ilyen szépen megideologizálni még nem hallottam mástól, csak ezektől a nyuggerezőktől.

Robi!

Hányok tőled, a Spirit FM tegnap a Te nyelveddel nyalta kis sietve MZP seggét. S kezdtél a szokásosnál is útszélibb hangon a NER bírálatába. Elégedett vagy önmagaddal? Úgy érzed, hogy biztos helyed lesz egy esetlegesen befutó komcsi-náci kormányban? Undorítóak vagytok, elvtelen kufárok, Tölgyessy Péter a cipőjét nem engedné Neked, s barátaidnak bekötni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés