A DK megnyerte az előválasztást

2021. október 18. 14:55

Márki-Zay ugyanannyira jó karakter a DK számára, mint Karácsony Gergely.

2021. október 18. 14:55
null
Szalma György
Kontra

„Gyorsan rögzítsük az előválasztással kapcsolatos tényeket, mielőtt az ellenzéki média keltette hamis remények túl mélyen vernének gyökeret ellenzéki érzelmű polgártársaink szívében!

Az előválasztás tanulsága, hogy az ellenzéki politikusok támogatottsága az ellenzéki táboron belül olyan alacsony, hogy egy még egy Márki-Zay Péter is képes volt legyűrni a teljes mezőnyt.

Tulajdonképpen a magyarországi baloldali pártok egy háziversenyt hirdettek, amin mindannyian leszerepeltek.

Az eredmény csak fele részben okozott meglepetést. A jobboldali média a lényeget tekintve hónapokkal ezelőtt megjósolta az előválasztás végkimenetelét. Mi úgy láttuk, hogy Gyurcsány Ferenc írja a baloldali ellenzék legújabb kori történetét és valóban minden úgy alakult, ahogy a szemkilövető akarta. A Gyurcsány-klán egy súlytalan, kézben tartható jelöltet akart közös miniszterelnök-jelöltnek. Bejött.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2021. október 18. 20:09
"Márki-Zay ugyanannyira jó karakter a DK számára, mint Karácsony Gergely." Sokkal jobb. Hihetőbben hazudik, elhiteti a balos szavazókkal, hogy jobboldali létére őket tartja többre a jobboldaliaknál. És van még egy előnye a DK számára, ami miatt lehet, hogy egy-két évre ő lesz a miniszterelnök, ha nyernek a választáson. Ő majd pártonkívüliként, hogy a DK kezéhez ne tapadjon vér elvégzi a piszkos munkát - vagyonelkobzások, koncepciós perek indítása, és ítéletek meghozatala, a jobboldali politikusok bebörtönzése, a jobboldali sajtó teljes betiltása, jobboldali átlagemberek megfélemlítése, ellehetetlenítése, az egyház megtörése. A mindent elszúró Karácsony erre a szerepre teljesen alkalmatlan lenne. Aztán a ciklus harmadánál, felénél Márki-Zayt eldobják, és jön Dobrev, aki majd elnézést kér a túlkapásokért és Nagy Konszolidátorként "egyesíti a nemzetet". NE LEGYEN IGAZAM!
józan paraszti ész
2021. október 18. 19:15
Az ellenzéki pártvezérek versenyében győzött a Bárkimás. Eddig ezt csak Fegyőrről lehetett tudni. Most már mindről.
fodor-laci@freemail.hu
2021. október 18. 16:16
Az index-en ott van a baloldal mind a 4 min. elnöke, aki eddig volt és a mostani reményük. Egyenként melléjük lehet gondolni, ami a mandátumaikhoz passzol. Valaki nézze végig őket és, ha EGY olyan dolog fűződik valamelyiknek a nevéhez, amiért érdemes lenne a fajtájukra szavazni, akkor én meghajolok előtte! Rajta!
nemecsekerno_007
2021. október 18. 16:09
Ezzel vigyázzatok gyerekek. MZP nem olyan mint KariBaba. Legyünk észnél, senkinek nem hiányzik egy moslék kormány. Még az ellenzéki szavazóknak se.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik