Orbán Viktor, gyere ki!

2021. október 18. 8:48

Gajdics Ottó
Magyar Nemzet
Hazafiságnak nevezik, amikor elárulják, hátba szúrják egymást.

„Összeszámolni is alig tudták, annyi szavazat érkezett a semmire. Nagyjából ennyiben foglalható össze mindaz, amit előválasztás címén előadott a szedett-vetett ellenzék az elmúlt napokban. Mit láthatott a kívülálló? Először is, a vártnál többen hagyták magukat megbolondítani, és túl sokan hitették el magukkal, hogy akár Dobrev Klára, akár Márki-Zay Péter gyógyírt hozhat személyes kudarcaikra, enyhítheti sértettségüket, elfojthatja löttyös indulataikat. De szerencsére jóval többen tették föl maguknak az egyetlen kézenfekvő kérdést: nem mindegy?

Nem terhelném túl olvasóim fantáziáját a már előzőleg kukába dobott önjelöltek virtuális megidézésével, de képzeljük el a mostani álverseny két befutóját kormányfőként. Józanul gondolkodó ember nem tudja, sírjon-e vagy nevessen már csak a puszta tényen, hogy egyáltalán felmerült annak ötlete, ilyenek vezessék ezt a sokkal jobb sorsra érdemes országot. Pedig az igazi mércével még meg sem mérték őket, de így is látszik, hogy a tyúkólat sem érdemes rájuk bízni, nemhogy a hazánkat.

Abból, amit egymás fejéhez vágtak, amivel próbálták a másikat lejáratni, ellehetetleníteni, hónapokig megél a jobboldali média. De a legbántóbb, hogy gátlás nélkül lerántották a leplet arról a szemenszedett hazugságról is, amit idáig összefogásnak becéztek. A kölcsönös vádaskodásból kiderült, hogy nagyon jól ismerik egymást, mindent tudnak a másik viselt dolgairól, nagyon jól tudják, mindegyikőjük alkalmatlan a miniszterelnökségre, de a koncért, a pénzért és a hatalomért eljátsszák választóik előtt ezt az idétlen színjátékot.”

Fotó: MTI/Kovács Tamás

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kedves szerző, szerintem az nem jó, ha ostobázzuk, bolondozzuk a fideszt kihívó moslék szavazóit.
Magyarországnak pedig volt már néhány olyan kormányfője, akik sokkal hülyébbek voltak, mint a Dobrev vagy a Márkizaj.
A Márkizaj hihetetlen professzionális hátteret fog kapni a kmapányára a megbízóitól.
Így nem jó irány, amit a cikk sugall.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés