MZP viszonya GyF-hez olyan, mint az egyszeri munkás helyzete a szocializmusban

2021. október 18. 16:45

Orbán Balázs
Facebook
Bemész a főnökhöz a véleményeddel és távozol az övével.

„MZP viszonya GyF-hez és a baloldali pártokhoz olyan, mint az egyszeri munkás helyzete a szocializmusban:»Bemész a főnökhöz a véleményeddel és távozol az övével.«”

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Befutott Gyurcsány Ferenc DK-elnök értékelése az előválasztási eredményekről egy videó formájában.
Többek között kijelentette:
"Valójában parlamenti helyekért küzdünk, és ha többségünk van a parlamentben, akkor majd mi választhatunk kormányfőt. Először parlament, először többség, aztán kormányfő. Ez a sorrend.”
Márki-Zay „szőröstől-bőröstől Gyurcsány embere”.
Úgy kell táncolnia, ahogyan Gyurcsány fütyül!
Ha nem teszi, akkor le is út, fel is út, el lehet menni neki melegebb éghajlat alá!

Én elhiszem, hogy nálatok csupa olyan politikus van, akiket csak a sajtótok véd meg attól, hogy mindenki számára kiderüljön, hogy sík hülye, de Orbán Balázs jobboldai politikus. Felkészült és jól kommunikál.

Kár itt locsognod, mert Fegyenc már most kiterítette a kártyákat: előbb a pártok és a frakciók, s utána MZP... Orbán Balázs esetében már csak azért sincs igazad, mert ő bármikor ki is jöhetne a saját véleményével, mert kíváló szakemberként bárhol találna kiemelkedően jó állást.

Talán meg kellene nézned a fegyőr- Orbán Balázs vitát. Tetszeni fog neked, mert fegyőr erőszakos volt, mint ti vagytok, de hogy Orbán Balázs ostoba lenne, azt még te sem állíthatod.

Az, hogy az államtitkár politikus- e vagy sem, csak a hozzád hasonló hülyék ragozzák. Mindenki másnak egyértelmű.

Persze, ti szeretnétek, hogy felejtsük el, hogy ki is Gyurcsány.

Megjegyzem Orbánnal mi a helyzet?
Az O1G nem unalmas még? Hogy tulajdonképpen hazugságon, amit két másodperc alatt cáfolni lehet, kívül nincs ellene egyetlen valid érvetek sem. Egyedül Schiffer fogalmaz meg ésszerűnek ható vádakat, de én rászántam az időt és végiggondoltam, hogy mit mond és arra jutottam, hogy nincs igaza. Ezért nem leszek és voltam Schiffer szavazó. De rajta kívül mindannyian csak hazudtok Orbánról.Olyanokat állítotok, ami egyszerűen hazugság.

Először is, hazudsz, nem hogy 3× ,de egyszer sem szavaztál a fideszre. A csalódott fideszes mitosza a baloldalon működik, van néhány hülye, mint Ángyán, vagy Greyhund pl, akik valami pozició után sóvárogtak és nem a hazájuk fontos nekik.
Miért ne lenne MZP Gyurcsány embere? Az egész baloldalon egyetlen párt van és annak az egyetlen pártnak egy vezetője Gyurcsány. Politikai erő csak mögötte van.

Én olyan családból származom, hogy az első munkahelyemen döbbentem rá, érettségi után, hogy léteznek emberek, akik a kommunista szót pozitívan értékelik. Szegény kuláklistás nagyapám forgott volna a sírjában, ha egyetlenegyszer is valamelyik balos pártra szavaztam volna. Egyházi iskolás, a nyolcvanas években, katolikus pap nagybácsik, ketten is, 10 gyerekes nagycsaládos. Ez vagyok én. Ha nem is országos szinten, de a megyében alapító fideszesnek számítok. 1989-ben. Már régen nem vagyok tag, mert rájöttem, hogy nem az én pályám a politika, de kérlelhetetlen ellenlábasa voltam mindennek, ami baloldali és liberális . Szóval rossz helyen kapisgálsz!
Ferenc elszámoltatása a független magyar bíróság sara. Nekem a tiédnél sokkal nagyobb okom és jogom lenne utálni a fideszt, mégsem teszem, mert mellette annyi pozitív dolgot tudok elmondani, amiért a középosztályban tart a Fidesz és kidob onnan a balliberális kormányzat.
Gyerekes ( vagy hazug) , ha azt állítod, hogy az elszámoltatás hiánya miatt nem szavazol a fideszre. Gyerekes, hogy lobogtatsz egy ígéretet, amit szerinted nem teljesített a fidesz és szavazol azokra, akik semmilyen ígéretüket nem teljesítik.

Úgy legyen!
Az, hogy Dévényiék lapjait ki tartja el, arról van elképzelésem. Nem a "fidesz árvák"
Te tényleg nem érted, hogy mi is a "Stop Gyurcsány...? És azt sem, hogy ennél azért jóval több, az, amit a fidesz letett az asztalra? Ne, hidd, hogy nem látjuk, hogy mit is csinál a fidesz! De azt is látjuk, hogy mi történt a németeknél és a franciáknál.
Az első Orbán kormány megbukott. Többek között ezért is. De mi szenvedtük meg a bukását és nem a fidesz. Szóval, ha többen lennénk, ha össze tudnánk hozni egy kormányzóképes és a fidesznél jobb erkölcsiségű pártot, akkor arra szavaznék. De arra nem, aki sokkal rosszabb, mint a fidesz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés