MZP viszonya GyF-hez olyan, mint az egyszeri munkás helyzete a szocializmusban

2021. október 18. 16:45

Bemész a főnökhöz a véleményeddel és távozol az övével.

2021. október 18. 16:45
null
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

„MZP viszonya GyF-hez és a baloldali pártokhoz olyan, mint az egyszeri munkás helyzete a szocializmusban:»Bemész a főnökhöz a véleményeddel és távozol az övével.«”

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2021. október 19. 00:10
Majd , a szadista Márk megtanulja,ki a boss ? Qurcsányak van 900 000 embere. Szadistának csak a puszta faxa.. meglátjuk ki az erősebb.
figyelő4322
2021. október 18. 21:47
Orbán Balázs hasonlata találó! Sőt, ez nagyon is enyhe vélemény... Szerintem Márki alaposan meg van szédülve a hirtelen jött, és valszeg nem is várt "sikertől." Annyira, hogy a Fletóhoz sem rapportra jelentkezéskor sincs igazán véleménye, távozáskor pedig nyelni sem tud a nagy megtiszteltetéstől, és még zavarodottabb az "agymenése!" Azt már tudjuk, hogy mit NEM AKAR - ez pedig a KONZERVATÍV politika... Nem vagyok biztos, hogy az elkövetkező napokban megtudhatjuk, hogy van-e markáns programja, véleménye valamiről is! Habár a D.K. agyas- emberei biztosan megpróbálják felkészíteni a "programjára," amit a nagyon szeretett mikrofonba belemondhat...
Robertoo
2021. október 18. 20:40
Ez találó gondolat de, hát ezt hirdették meg, nem? A baloldaliságot. (Amihez közük nincs.)
kovsa
2021. október 18. 19:51
Nos, én csak azon csodálkozom, hogy valaki meglepődött ezen az eredményen. Az én elméletem szerint adott a bábos (GY. F.), akinek a balkezén van évek óta a D. K. (gyöngébbek kedvéért: Dobrev Klára), a jobb kezén volt kezdetben a K. G. nevű. Azzal mindig is tisztában volt, hogy a balkeze nagyon gyenge, azzal nem tud olyan jó előadást produkálni, hogy bárki elhiggye neki: ez egy önálló, tőle független individuum. Tehát, az eredeti terv szerint, a jobbkezes bábnak kellett volna, egy nagy csatában a bal kézzel, bebizonyítani, hogy ő bezzeg nagyon független a bábostól. De történt valami. Az első mosóvíz túl melegre sikerült a jobb kezes báb sajnos összement a mosásban. Többé nem ment rá a bábos kezére. De GY. F.-nek szerencséje volt, úton-útfélen, sétája közben talált egy pont a jobb kezére passzoló kesztyű bábot (M. (s)Z. P.-t). Mivel gyorsan kiderült, hogy igazából senki sem hiányolja, senki nem tart rá igényt, gyorsan fel is húzta a kezére. Eljátszatta vele Vitéz János szerepét, aki palacsintasütővel üti az ördögöt (D. K.-t). Sokan szorítottak az új bábnak, nevettek, tapsoltak. A bábjátékos örült, így már csak a nézőszámot kellett egy kicsit kozmetikázni és voilá, mindenki boldog, a bábjátékos pedig szusszanhat egyet. Legalábbis szerinte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik