Hazudott Péter éjjel

2021. október 18. 18:23

Hazudott most éjjel, figyeljük, mit hazudik majd reggel, meg este…

2021. október 18. 18:23
null
Nagy Árpád
Magyar Nemzet

„Ellenzéket váltottak, hazudta Márki-Zay, mögötte, mellette, kéz a kézben Gyurcsány sötét, sánta lovával, Karácsonnyal. Pedig igazat is mondhatott volna. Azt hazudta, leváltották azokat, akik üzleteltek a hatalommal, Ő, aki éppen »élete üzletét« készül megkötni azzal az ellenzékkel, amelynek keresztapja feleségén keresztül üzente meg, továbbra is ott lesz a háttérben.

És Péter ismét hazudott egy nagyot, azt, hogy »Ma belépni a Fideszbe olyan, mint ’89-ben a Munkásőrségbe«. Apró Antal unokájának gratulációjával a mellényzsebében követte el ezt, akivel közösen mennek tovább, miközben Orosz Csaba egykori KISZ BME egyetemi bizottsági titkárának NOlimpiás lányát, Orosz Annát szintén a keblére öleli.

Hazudott éjjel Márki-Zay felsorakoztatott gyermekei előtt, holott mondhatott volna igazat is, hisz nem kényszerítette senki.

Hazudott most éjjel, figyeljük, mit hazudik majd reggel, meg este…”

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. október 23. 12:33
Nagyon jó ez a cikk! Hajrá! Vidd,fejleszd tovább! Adj neki a pofája Úristenit!
Mikkamakka111
2021. október 19. 16:16
Ülj le Árpika ! Elégtelen.
annamanna
2021. október 19. 01:29
Idézetek Márki-Zay Péter másik életéből https://index.hu/belfold/2021/10/18/marki-zay-peter-villamosmernok-szakmai-mult-kozgazdasz-marketing-gazdasagtortenet/
Antoine
2021. október 19. 01:18
Orosz Csaba egykori KISZ BME egyetemi bizottsági titkárának NOlimpiás lányát Malomtulajdonos kulák szeretője nem volt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik