Hazudott Péter éjjel

2021. október 18. 18:23
Nagy Árpád
Magyar Nemzet
Hazudott most éjjel, figyeljük, mit hazudik majd reggel, meg este…

„Ellenzéket váltottak, hazudta Márki-Zay, mögötte, mellette, kéz a kézben Gyurcsány sötét, sánta lovával, Karácsonnyal. Pedig igazat is mondhatott volna. Azt hazudta, leváltották azokat, akik üzleteltek a hatalommal, Ő, aki éppen »élete üzletét« készül megkötni azzal az ellenzékkel, amelynek keresztapja feleségén keresztül üzente meg, továbbra is ott lesz a háttérben.

És Péter ismét hazudott egy nagyot, azt, hogy »Ma belépni a Fideszbe olyan, mint ’89-ben a Munkásőrségbe«. Apró Antal unokájának gratulációjával a mellényzsebében követte el ezt, akivel közösen mennek tovább, miközben Orosz Csaba egykori KISZ BME egyetemi bizottsági titkárának NOlimpiás lányát, Orosz Annát szintén a keblére öleli.

Hazudott éjjel Márki-Zay felsorakoztatott gyermekei előtt, holott mondhatott volna igazat is, hisz nem kényszerítette senki.

Hazudott most éjjel, figyeljük, mit hazudik majd reggel, meg este…”

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

MZP csak hazugságokból élhet, mert az igazság bevallása azonnal leleplezi. Persze, annyira átlátszóak ezek a hazugságok, hogy még a józanabb ellenzékiek is felismerhetik.

"Felháborítónak tartom, hogy ennek a futóbolodnak (Márki-Zay Péternek) az elmaradt elszámoltatásról szóló alantas rágalmai folyamatosan megjelenhetnek és annak még bárki nyilvánosságot ad"
– kommentálta a miniszterelnök-jelölt Márki-Zay Péter megnyilatkozását a Bajnai kormány volt pénzügyminisztere Oszkó Péter.

Ugyan. Stop Gyurcsány (azaz Dobrev), stop Karácsony teljesítve.
Felkészül MZP.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés