Kihirdették az első forduló eredményét, az ellenzéki térfélen jött MZP, elkezdett hisztériát kelteni

2021. október 17. 11:02

Homonnay Gergely
Facebook
Búval baszott fejszerkezettel járkált fürgén, és mondogatta, hogy Dobrev nem tud tavasszal győzni.

„Az jár a fejemben, hogy onnantól, hogy kihirdették az első forduló eredményét, az ellenzéki térfélen jött MZP, elkezdett hisztériát kelteni - emlékezzünk milyen búval baszott fejszerkezettel járkált fürgén, és azt mondogatta, hogy Dobrev nem tud tavasszal győzni. 

A hiszterizált ellenzék
1. nem akar még 4 év Fideszt. Tele van már mindene Orbánnal,
2. 11 éve hallgatja, hogy Gyurcsány, ezért elhiszi, hogy Gyurcsány a patásördög
3. és mivel szexista, egyetért azzal, hogy a patásördög felesége sem kóser 

Karigeri meg balfasz, de ezt kb mindenki tudja róla, csak eufemizálva szokták ezt elmondani róla. Nyomás alatt van az eredményhirdetés óta. MZP a legjobb drámai színművésznőket is lejátsza, amikor arról beszél, hogy ő államférfi (lófaszt az), és áldozatot hoz (aha). Kavarja ezerrel a szart, majd a pszichés nyomás meg egy bizonytalan közvélemény-kutatási adat hatására Karigeri bedobja a törölközőt.

MZP közben megnyeri magának a legdurvább szektásokat, a Momentumot. Ez azért fontos, mert ott elég erős a pártfegyelem (azaz az egy csapathoz tartozás érzése miatt ott ha megmondják mit kell tenni, azt teszik), fiatalok, tudják használni a közösségi médiát (nem kell nekik minden alkalommal elmondani, hogy oszd meg), és úgy működnek a szósöl médiában mint egy hadsereg: ha valaki pl. elmondja, hogy MZP gyerekverő, azonnal megjelennek az illetőnél és megpróbálják különböző eszközökkel hitelteleníteni, mindent bevetnek.

Közben az ellenzéki oldal egyre hiszterizáltabb. Barátok esnek egymás torkának, hitvitákat folytatnak le egymással máskor értelmesnek tűnő emberek, és nagyon hamar a vita egymás alázásába megy át,  A baloldali pártok funkcionáriusai érthető módon nem akarják támogatni MZP-t, de ez pont jó, mert előbb Tóth Bertalan és Lendvai Ildikó kapitulál (Kunhalmi tartózkodik), majd a PM-ből Szabó Timea.

Ezzel ez a két párt megkezdte a haláltusáját. Eddig is csak a politikusaik tartották életben ezt is azt is. Egyik sem egy professzionálisan működő párt.

Közben MZP építi a saját pártját, és számíthat is azokra a szocikra meg PM-esekre, akik Lendvai Ildikó, Tóth Bertalan meg Szabó Timea szavára nemcsak szavaztak MZP-re, hanem elkezdtek neki aktivistáskodni.

Ugyanigy a Momentum tagjai közül is lesznek, akik MZP pártjában folytatják.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A liberálisok életeleme a hisztéria, a kommunistáké pedig a mészárlás.
A baloldal cselekvési programja más sem lehet mint a hisztérikus mészárlás.

Egymással sem értenek egyet, de a fideszeseket egyenesen gyűlolik.
Szép kis társaság, mondhatom.
A ket primadon, Marki és Gyurcsány találkozása a vályunál pedig egyenesen epikus.
Lássuk, hogy ki kit!

Nem csodálkoznék, ha az ellenzéki előválasztás ötletét Orbán köre találta volna ki, és dobta volna be a köztudatba. Mert zseniális találmány, hiszen annak idejére lefoglalja az ellenzéket egymás basztatása.

Jó példák, de nem pontosan passzolnak. MZP-ről eddig is tudtuk, hogy hazudozik (washingtoni útja ), hogy listázni akar....stb. A másik, hogy Gyurcsány erősebb személyiség, mint pl Hollande volt.
A DK már üzent tegnap MZP-nek, hogy még az idén lekerül a sakk -tábláról.
A legfontosabb pedig az, hogy mi nyerünk!

Előválasztási szappanopera 245. epizód: Homo Geri rájön, hogy évek óta rossz segget nyal. Vajon sikerül-e újat találnia?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés