A szocialisták székesfehérvári jelöltje arcról megismeri saját szavazóit

2021. október 16. 16:42
Olyan kevés szavazójuk maradt a szocialistáknak Székesfehérváron, hogy a jelöltjük már név szerint és látásból ismeri őket – derül ki a Hírklikk egyik cikkéből.

„Kérdésünkre elmondta, hogy Székesfehérvár százezres város, olyan, mint egy nagy község. Ő személyesen vagy látásból ismeri a szocialista szavazók többségét, ezért meri azt mondani, hogy egyre több MSZP-s voksoló jelenik meg a sátornál” – szerepel az árulkodó mondat a Hírklikk azon cikkében, mely arról számol be, hogy a szocialistákkal szimpatizálók utolsó napon, azaz szombaton rohamozták meg a szavazósátrakat.

„Meg is kérdezte őket, miért csak most jöttek el, mire azt a választ kapta sokuktól, hogy döntésükben segítette őket a pártelnökség állásfoglalása, amelyben végre egyértelművé vált, hogy az MSZP melyik jelölt mögé áll be” – áll a cikkben, mely alapján valószínűsíthető, hogy a szavazói a párt jelöltjét, Márki-Zay Pétert jöttek támogatni Dobrev Klárával szemben.

Fotó: MSZP, Székesfehérvár

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Dobrev egyszer azt mondta, a rendőrség velük van. Nagyon súlyos mondatnak és várnak gondolom ezt most is.
Telefonszámokat biztos, hogy vettek, mert engem is felhívtak, hogy menjek szavazni, pedig biztos, hogy nem szerepelek a listájukon.

Én nem vagyok a fb-on.
Engem is háromszor hívtak. Kétszer a momentum, egyszer az MSZP.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés