Szükség van rád

2021. október 15. 16:50

Bencsik András
Demokrata
A Véres gumilövedékek című szappan­opera második évada kezdődik el a média által teremtett virtuális valóságban.

„A Véres gumilövedékek című szappan­opera második évada kezdődik el a média által teremtett virtuális valóságban. A szervezők azt kívánják, hogy a nézőközönség fogadjon, szerinte ki lesz a boldog győztes. Aki tegnap még annak látszott, a szerencsétlen, nagyra nőtt óvódást valakik úgy megijesztették (lehet, hogy azt mondták neki, ha nem száll ki azonnal, akkor mostantól reggel fél hétkor kell kelnie), hogy sietve visszalépett a versenytől.

Ezzel látszólag helyzetbe hozta a zűrzavaros ügyeiről hírhedt, összevissza beszélő hódmezővásárhelyi harcost, aki mintha most pár napra lenne valaki.

Már volt módom e hasábokon is jelezni, hogy a szappanopera legújabb szakaszában is ugyanaz a cél, elterelni a nagyérdemű közönség figyelmét az igazi főszereplőről, a sátáni gonoszság és a totális erkölcstelenség földi megtestesítőjéről, Gyurcsány Ferencről, valamint, ha már ilyen szépen bejött a dolog – hiszen a csalira ráugró jobboldali média is reggeltől estig a Véres gumilövedékek című szappanopera előválasztási tematikájú részével foglalkozik – elterelni a figyelmet a lényegről: a valóságról.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés