Dobrev: Nagyon meg vagyok ütve

2021. október 15. 14:08
A DK-s politikus arra reagált így, hogy Karácsony Gergely elmondta: inkább mégsem zsarolta őt Gyurcsány Ferenc.

Dobrev Klára a Spirit FM Aktuál című műsorában reagált Márki-Zay Péter kijelentésére, amely szerint csapata a tiszták szövetsége. „Nem tudom, mennyire lehet pozitív üzenetnek tekinteni azt, ha az üzenet másik oldala az, hogy akkor vele szemben talán a tisztátalanok állnak, és én ezt nem gondolnám egy jó ötletnek így megosztani az ellenzéket, hogy tiszták és tisztátalanok” – mondta a DK miniszterelnök-jelöltje.

Dobrev Klára beszélt a közötte és Márki-Zay között fennálló különbségről: míg ő a költségvetés nagy átcsoportosításával elsősorban az emberekhez juttatna forrást, magasabb, tisztességesebb bérekkel, tisztességesebb nyugdíjakkal, addig Márki-Zay Péter egy konzervatívabb, nevező politikát folytat – véli.

A DK miniszterelnök-jelöltjét arra is reagáltatták, hogy Karácsony Gergely csütörtök este visszakozott az Egyenes Beszédben, és kijelentette: mégsem értelmezhetőek zsarolásnak Gyurcsány Ferenc üzenetei.

Nagyon meg vagyok ütve azért, mert számítottam arra, hogy ilyen típusú kampányban lesz részem, amikor hazug vádakkal illetnek engem, vagy minket a Demokratikus Koalíció közösségét, hiszen van is ebben tapasztalatom, már 20 éve küzdünk a Fidesszel, de tényleg meg vagyok ütve, hogy ez a saját szövetségeseinktől jön, és az első fordulónak az egyébként kifejezetten emelkedett és jó hangulatú, nagyon szakmai vitáját itt egy pánikreakció és versengés váltotta fel” – jelentette ki ezzel kapcsolatban Dobrev, aki saját felelősségét abban látja, hogy túl sokáig maradt csöndben, hamarabb kellett volna azt mondania, így nem lehet egymással küzdeni.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Karácsonynak megmutattak egy ásót, és rögtön rájött, hogy zsarolás ügyben rosszul emlékezett.

ÖSSZEFOGÁÁÁÁÁS!
ELŐVÁLASZTÁÁÁÁS!

MSZP mint tiszta? Tiszta mi? LOL!!!!!!!!!

"Karácsony Gergely elmondta: inkább mégsem zsarolta őt Gyurcsány Ferenc."

A baloldal majdnem miniszterelnököt csinált abból a hólyagból, aki még a zsarolás fogalmával sincs tisztában.

Az következetlen, össze-vissza megnyilvánulásait látva csapnivaló politikus, és nem értem, mit keres a főpolgármesteri pozícióban.

Meg van ütve.
A macska meg fel van mászva a fára.
Magyarul sem tud.
Ütődött.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés