Alekosz nyert. Azaz, Gyurcsány

2021. október 15. 10:08

Nagy Alekosz
Facebook
Márki-Zay Péter olyan, mint VV Béci.

„Még egy nap és finálé!

Márki Zay Péter olyan, mint Béci. Súlytalan. Béci is azt képzelte, nyerhet, de ti odakint jóltudtátok; esélytelen. Alekosz nyert. Azaz, Gyurcsány.

Karácsony szerepében: Tordas. Ahogya Gyurcsány házaspár játszik, úgy játszottam én is annakidején! Szívvel, lélekkel; és nem a bentlévő rosszakarókat figyelembevéve. Felülemelkedtem rajtuk! Mindig.

E két embernek, ennek a házaspárnak, ennek a közös összefogásnak éppen, az eggyüvétartozás az ereje! Óvjukhát meg azt! Hisz egységben az erő! Működik! Érezzük. Mert itt csak az összefogás nyer.

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára, régóta együtt vannak. Nem váltak el, mint mások, hogy rafinált módon megosszák a vagyont. Együtt maradtak. Példa lehet ez sokak számára. Talán, nekemis.

A professzionálisan működő Rogán Habony Művek retteg az összefogástól mert tudja, ha egyszer itt felnyílnak a szemek és a nap besüt, le kell húzni minden redőnyt. A fidesz, az enyészeté lesz.

Televíziósként ismerem a trükköket, de Dobrev Klára, minden trükköt ismer. Tudását nem az elnyomó manipulálásra, hanem az ország szabadságának a kivívására használja!

Nem titok! Az első sorból szeretném végignézni az elszámoltatást és vagyonelkobzást! Megérdemlik. Pofátlanul nézték hülyének az egyszerű embert. Tudták. A hamis gyöngy színes varázsa, csak..

A Luciferi Rogán Habony Művek ellen, Klára kell!
Mindig minden körülmények között.”

Nyitókép: Nagy Alekosz Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagy Alekosz "VV Alekosz"

Amit tudni kell róla

A közönség a Való Világ 4. szériájából ismerhette meg, amelyet meg is nyert. Eredeti foglalkozását tekintve biztonsági őr. Legnagyobb szenvedélye a nők, pálinka, konyak és a szivar. A Való Világ után az Alekosz menyasszonyt keres című önálló műsorral jelentkezett, majd könyvet írt és pornófilm-rendezéssel is próbálkozott. Jelenleg hatalmas botrányt okozva a konkurens csatornával kötött szerződést és az ÖsszeEsküvőkben tűnt fel.
https://starity.hu/sztarok/nag..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés