Az ellenzék két utolsó nagy reménysége csapott össze

2021. október 14. 8:50

Kontra
Facebook
Legyen béke, árokbetemetés és összefogás – miután végre lecsuktuk a fideszes bűnözőket!

„A TISZTÁK KOALÍCIÓJA! (ÉRTSD: A BOLGÁRÉ MEG A KATTANTÉ). Az ellenzék két utolsó nagy reménysége csapott össze az RTL Klub szerda esti műsorában: Dobrev Klára Márki-Zay Péterrel vitatkozott, jóval kevésbé felnyalós stílusban, mint a múltkor. Bár az utóbbi napok nyilatkozatai után ez sejthető volt. A dögunalmas, multis bullshitbingón győztes, semmitmondó jelszavakon túl kiemelünk pár lényeges gondolatot:

– Dobrev: Egyetlen egy célunk van, Orbán Viktor legyőzése (na, az látszik a fővárosban is...)

– Dobrev: a következő hetekben feláll az árnyékkormány (ez sok problémát meg fog oldani)

– Dobrev + Márki-Zay: Az Alaptörvényt eltöröljük (ez pedig minden problémát meg fog oldani)

– Dobrev + Márki-Zay: Legyen elszámoltatás, ha lehet, olasz mintára! (ez új, akkor mégse a román legyen?) Dobrev: Csak az MSZP-SZDSZ-szel szemben ne!

– Márki-Zay: Ez a TISZTÁK KOALÍCIÓJA (beszarás... Főleg a Dobrev-Apró-Gyurcsány szövetség a tiszta, amely megint »lopott« vagyonokat akar »visszavenni«)

– Márki-Zay: Most már tényleg legyen béke, árokbetemetés és összefogás – miután végre lecsuktuk a fideszes bűnözőket! Ismét bebizonyosodott tehát: aljas, fideszes suttogó propaganda, hogy az előválasztási kampány = Gyurcsány-show.”

Nyitókép: A Kontra Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért akar az ellenzék mindent egy lapra feltenni?

Már voltak célozgatások arra, hogy Brüsszelből semmilyen reakció nem lenne se az Alkotmány egyszerű többséggel történő eltörlésére, se a "tisztogatásra". Nyilván, mert 2006-ban sem volt semmilyen ellenvetésük. Ez a gárda az ő szekerüket tolná, tehát a hivatalos álláspont az lenne, hogy minden, amit a baloldaliak kormányon csinálnak, belügy. (ugyanúgy, ahogy a szlovák nyelvtörvényre is reagáltak)
Azon se lepődnék meg, ha a nyerésük esetén lenne egy ugyanolyan provokáció, mint 2006-ban, hogy végigverhessék a tüntető embereket, hogy utána bármit csinálnak, senki ne akarjon kimenni az utcára.
Nagyon oda kell figyelni 2022-ben, nehogy nyerjenek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés