A hozzá nem értés megbüntetése

2021. október 14. 7:17

Nagy Attila Tibor
Magyar Hang
Lehettek tehát erős érvek Jakab Péter Jobbik-elnök számára, hogy a végletekig le kell egyszerűsíteni a kommunikációját.

„Lám-lám, mégsem hiányozhat a felkészültség, a szakmai kompetencia a politikából! Bizony, az a Dobrev Klára került az élre, aki több idegen nyelven beszél, vállalat- és közigazgatási vezetői tapasztalati is vannak. Márki-Zay Péter váratlanul jó szerepléséhez pedig – azaz a harmadik helyezéshez – nemcsak a tévévitákban mutatott higgadtsága, hanem a közgazdasági racionalitása is hozzájárult.

De hát hogy lehetséges ez? Nem arról volt szó eredetileg, hogy a politikát is olyan átélhető dologgá kell tenni, mint egy izgalmas kalandfilmet, olyan érthetővé, hogy még egy alacsony iskolai végzettséggel rendelkező is megértse? Elvégre ezt csinálja a Fidesz is évek óta, lásd a rezsicsökkentés, migránshelyzet faék egyszerűségű kampánya. Nem unalmas szakpolitika, terjedelmes államháztartási, számviteli törvény volt a Fidesz kampányában. Rettegés, félelem, riogatás elemei suhantak végig benne, hogy majd Gyurcsányék visszacsinálják a rezsicsökkentést, behozzák a migránsokat, akik megerőszakolják asszonyainkat, lányainkat… Ennek az üzenetnek a megértéséhez nem kellett sem diploma, sem érettségi, a Fidesz mégis győzni tudott.

Lehettek tehát erős érvek Jakab Péter Jobbik-elnök számára, hogy a végletekig le kell egyszerűsíteni a kommunikációját. A nép egyszerű embere lett ő, aki szembeszáll a zsarnoki Fidesz-hatalommal, még akkor is, ha több millió forintra bünteti őt emiatt a parlament fura ura.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés