Volt valaki, aki nyilvános vitában lemosta a képernyőről Orbánt

2021. október 13. 14:30

Juszt László
Facebook
Ez a politikus nem Dobrev volt, hanem a férje.

„Tudom, hogy most megint sokak ellenszenvét fogom kivívni, de akkor sem tudok szó nélkül elmenni az újabb érdekes gondolat mellett. Azt írta face oldalán Márki-Zay Péter, hogy:

»… ha az ellenzék az én jelöltségemmel indul Orbán Viktor ellen, akkor együtt győzni tudunk, ha azonban Dobrev Klára lesz a közös jelölt, Orbán maradna a miniszterelnök. Az elmúlt évtized valamennyi kutatása következetes egyvalamiben: ahogy egyetlen választáson sem nyert még a Fidesz ellen, egyetlen olyan kutatást sem ismerünk, ami szerint Dobrev Klára le tudná győzni Orbán Viktort.«

Tekintsünk el attól, hogy az elmúlt évtizedben Dobrev »nem volt a pályán az elmúlt évtizedben«. Pusztán az utóbbi évben lett politikai szereplő. Így tehát ilyen közvéleménykutatást valóban nem ismerünk. Ilyen ugyanis nem készült.

De a történelmi hűség kedvéért azért említsük meg, hogy volt valaki, aki nyilvános vitában – s nem egy közvéleménykutatáson – lemosta a képernyőről Orbánt, aki azóta nem is mer kiállni nyilvános vitára. Igaz ez a politikus nem Dobrev volt, hanem a férje. És az is igaz, hogy azóta ezt Orbán egy mindent elsöprő karaktergyilkossággal meg is bosszulta. Jobb lenne, ha leállna – az ellenzéken belül – egymás gyilkolása.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 163 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A hazuggal csak óvodás szintű vitát lehet folytatni.

OV hagyta hazudozni a Gyurcsányit. Tény, hogy meglepődött a sok túlmozgásos hazugságon, de az idő őt igazolta.

Ha szerinted jobb Orbánnál, miért nem indult a vita óta egyszer se?

Nem barátom! 2007-ben, amikor mindenki növekedett, mi már akkor csökkentünk. Így 2008-ban mi voltunk az elsők, akik bedőltek!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés