Karácsony Gergely archiválta, de nem hozza nyilvánosságra a Gyurcsánytól kapott sms-eket

2021. október 13. 21:13
Fenntartja azt az állítását, hogy vannak zsaroló sms-k a telefonjában Gyurcsány Ferenctől, mégsem hozza ezeket nyilvánosságra Karácsony Gergely – árulta el Bolgár Györgynek a Klubrádióban a főpolgármester.

Karácsony Gergely egy háttérbeszélgetésen azt mondta, hogy Gyurcsány Ferenc sms-ben próbálta megzsarolni, ezeket az üzeneteket pedig archiválta is.  Gyurcsány Ferenc erre reagálva a Facebookon felhatalmazta a főpolgármestert, hogy hozza nyilvánosságra az üzenetváltásaikat.

Karácsony Gergely Bolgár Györgynek a Klubrádióban azt nyilatkozta, hogy a „Gyurcsány Ferenc sms-eire vonatkozó kijelentések egy olyan sajtóbeszélgetésen hangoztak el, ahol kijelentette, hogy most politikailag turbulens időszakban vannak, amin túl kell lépni”.

„Fenntartva azt, hogy van néhány ilyen sms a telefonomban, inkább azt gondolom, hogy nem most kell erről beszélgetnünk. Az kétségtelen, hogy nekem nem szimpatikus az a helyzet, ami kialakult, ismerem a polgármester társaimat, tudom, hogy milyen politikai nyomás alá helyezik őket a koalíciós partnereik” – mondta Karácsony hozzátéve, hogy „nehéz pályán edződött Zuglóban”.

Az előválasztás őshazájában, az Egyesült Államokban még ennél is durvább viták vannak” – tette hozzá fenntartva annak lehetőségét, hogy „ezek az üzenetek egyszer majd napvilágot látnak, de most a maga részéről kiszállna ebből a konfliktusból”.

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sírba száll vele. Zugló környékén.

Szivárogtatok:
2021. 06. 15 15:34 : "Khm" Feri.
2021. 07.03 8:22 : "Khm, khm" Feri.
2021. 09.10 12:42 : "Khm! Khm! Khm!!!!" Feri.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés