A DK összegyűjtötte „Márki-Zay hazugságait”

2021. október 13. 13:39
Barkóczi Balázs szerint Márki-Zaynak minden napra jut egy hazug mondata.

A DK szóvivője szerint az elmúlt napokban Márki-Zay Péter száját számtalan hazugság hagyta el. A DK most ezeket gyűjtötte össze és egyben válaszoltak is rá.

Íme, a lista

„Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy minden egyes kutatás azt mutatja: Dobrev Klárával nem lehet nyerni. Ezzel szemben a valóság az, hogy a friss Závecz-kutatás szerint Dobrev Klárának nagyobb esélye van legyőzni Orbánt, mint Márki-Zay Péternek.

Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy a DK zsarolással kényszeríti az ellenzéki politikusokat Dobrev Klára támogatására. Ezzel szemben a valóság, hogy Márki-Zay Péter egyetlen példát sem tud erre mondani, Trump módra csak a hazugsága is változik, azaz először kettő ilyen esetről beszélt, aztán már négyről, de egyet sem nevezett meg.

Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy már DK-s alapszervezet is támogatja őt. Ezzel szemben a valóság, hogy nincs ilyen szervezet, Márki-Zay Péter sem tudott ilyet mondani, sőt az ATV-ben bele is keveredett a saját hazugságába.

Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy ő nem hazaárulózott. Ezzel szemben a valóság az, hogy azt mondta, azok, akik először Karácsonyt, majd most Dobrev Klárát támogatják, azok »elárulják a hazát«. Ami ugye pontosan ugyanaz. Senki nem veheti komolyan, hogy aki elárulja a hazát, az nem hazaárulót jelent.

Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy a Fidesz Dobrev Klárára való szavazásra mozgósít.

Ezzel szemben a valóság, hogy egyetlen ilyen példát sem tudott mondani Márki-Zay Péter, egyetlen ilyen ügy nem merült fel az elmúlt hetekben.

Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy Gyurcsány Ferenc vétózta meg, hogy részt vehessen Márki-Zay Péter az ellenzéki hatpárti szövetségben. Ezzel szemben a valóság az, hogy Gyurcsány Ferenc nyilvánosan, jegyzőkönyvvel bizonyította, hogy ebből egy szó sem igaz.”

Ez az összefoglaló azt mutatja, közölte Barkóczi Balázs, hogy Márki-Zaynak minden napra jut egy hazug mondata. „Szerintünk hazugsággal nem lehet kormányt váltani, és nem is fogjuk eltűrni a valótlan állításokat” – szögezte le a párt szóvivője.

Kép forrása: Barkóczi Balázs Facebook-oldala

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szürreális.
Nem tudom, mi történik. Lehet, hogy MZP fideszes ügynök, és tényleg szétveri a Moslékot. :)

A jegyzőnél tudod letiltani a számodat. Engem is hívogatnak.

A Baloldal döntőse a miniszterelnök jelöltségre egy beteges hazudozó lett az Összefogás eredményeként.
Mekkora meglepetés!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés