Aki Márki-Zayt támogatja, nem gyakorló keresztény

2021. október 13. 22:27

Trombitás Kristóf
Vasarnap.hu
Lássuk csak, mi is történik akkor, ha jobboldali politikus mondja egy felforgatóra azt, hogy hazaáruló?

„Amikor Márky-Zay Péter azt állítja, hogy saját politikai szövetségesei hazaárulók, akkor ezt a kijelentését a baloldali értelmiség egy részétől nem kíséri élénk felháborodás. Ugyan már! Hiszen Péterünk fáradt volt. Ezt maga is bevallotta. Fáradtságában fogalmazott így, mindannyiunkkal előfordulhat. Sőt, tulajdonképpen nem is úgy értette, ahogy sokan azt érthették.Hiszen amikor azt mondta, elárulják a hazát, az valójában nem olyan, mintha azt állítaná, hazaárulók.

Nem, az teljesen más.

Lássuk csak, mi is történik akkor, ha jobboldali politikus mondja egy felforgatóra azt, hogy hazaáruló? Az, kérem, tűrhetetlen. Maga az iszonyat, a gyűlölködés. Az orbáni, magyart a magyartól eltaszító politika. Minimumelvárás ezek után, hogy a kék sapkások feltűnjenek Hegyeshalomnál.

No, de akkor mi történik, ha Márki-Zay Péter homofób kijelentéseket tesz? Elmondja, hogy szerinte a fél kormány meleg, ennek és annak kéne ezt bevallania? És ha ennek kapcsán hasonló stílusú cikkek jelennek meg a balos heccsajtóban?

Nem értik, még mindig nem értik. Az is az események természetesen lefolyása. Majd hallgat róla ez a bizonyos balos értelmiség. Maximum.

Sőt, milyen bátor Péterünk, igaz? A gyűlölet ellen harcol! Igaz, persze, hogy ugyanez a balos értelmiség homofóbozza feszt a magyar kormányt a magyar gyermekvédelmi törvény miatt. Az is igaz, ha akárcsak az LMBTQ-propaganda szóba kerül és annak visszaszorítása, akkor már a fasizmus tombolásától szükséges védeni a homoszexuálisokat. Mit védeni, politikai pamfletekkel elárasztani a művelt Nyugatot!

Ja, hogy Péterünk konkrétan homofób? Az más, na!

Érdemes ebben egyértelműnek lenni: akit egy ilyen futóbolond megtéveszt a kereszténység szlogenjével, az nem gyakorló keresztény. Aki ezt a garnitúrát támogatja, amelyben konkrétan ott lapulnak, mit lapulnak, az egyházellenes bolsik, nem lehet gyakorló keresztény.”

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

MZP tolta túl.
MZP nem jobboldali, sokkal inkább szelsobalos.
MzP a perben, amit egy Vásárhelyi nő apja indított ellene, baloldalinak vallja magát.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés