Márki-Zay: Dobrev Klára fejezze be a lejáratókampányát!

2021. október 12. 10:59
Hódmezővásárhely polgármestere szerint a DK „hazug kampánya” már a legszűkebb magánéletét, a feleségét és a gyermekeit sem kíméli.

Márki-Zay Péter hivatalos Facebook-oldalán szólította fel a DK miniszterelnök-jelöltjét, hogy az összefogás sikerének érdekében ne állítson valótlanságokat róla, fejezze be azt a „hazug gyűlöletkampányt”, amelyet ellene folytat a sajtó és a közösségi média felületein.

Márki-Zay bejegyzésében azt írja: Dobrev állításával ellentétben a DK-val kapcsolatban sosem hagyta el a száját a „hazaáruló” kifejezés, az ATV stúdiójában a Párbeszéd párt Karácsony Gergelyt eláruló politikusairól beszélt.

„A hazug támadássorozattal, amely immár a legszűkebb családi és magánéletemet, feleségemet és gyermekeimet sem kíméli, a DK kampánycsapata valójában arról a hírről akarja elterelni a figyelmet, hogy a tegnapi napon egy újabb komoly közvéleménykutatás bizonyította, hogy ha az ellenzék az én jelöltségemmel indul Orbán Viktor ellen, akkor együtt győzni tudunk, ha azonban Dobrev Klára lesz a közös jelölt, Orbán maradna a miniszterelnök. Az elmúlt évtized valamennyi kutatása következetes egyvalamiben: ahogy egyetlen választáson sem nyert még a Fidesz ellen, egyetlen olyan kutatást sem ismerünk, ami szerint Dobrev Klára le tudná győzni Orbán Viktor. Most még a DK támogatóinak is az az egyetlen reménye, ha rám szavaznak az előválasztáson” – olvasható a bejegyzésben.

Nyitókép: MTI / Ujvári Sándor

Összesen 117 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ellenzéki szavazók szemében még mindig Fegyencné a kisebbik rossz, mert szerintük egy "fideszes", jobboldali MZP nem uralkodhat a baloldalon...

A HAJÓÁGYÚ ELSZABADULT!

Volt már ekkora pszichopata a magyar politikában?!?

És ez beszél hazug gyűlöletkampányról, miközben... eh, lásd csak az utóbbi pár nap termését... választási csalás, mindenki hazáruló, aki nem rá szavaz stb. stb.

Van ebben ráció, de ez már túl sok.
Itt már vérre menő ütéseket osztogatnak. Érdemes megnézni a kommentmezőt: olyan szintű gyűlölködés megy a két szekta között, mintha a Fidesszel verekednének. Ez nem veszélytelen az összefogááááásra nézve...

A képet nézve: miért tartja úgy MZP a fejét, mint egy gúnár?
Szerintem a tokáját akarja kisimítani, mert egy nárcisztikus ember.

Én rád szavaztam Makimajom, mert, ha nyersz öröm lesz nézni azt a
cirkuszt, amikor mégis lekapnak a tábláról, ki tudja milyen indokkal.

A kampányol erős túlzás.
Sorok között valóban Dobrev mellett állt ki (nem is kérdés, hogy mikor jobbikosok arrol beszélnek, hogy a "legrátermettebb" jelöltet kell támogatni, meg a "szerénység", "alázat", "kompromisszumkészség" kifejezésejet használják, akkor az Dobrev, de egyébként a név kimondásáig nem mentek el :))), de nem igazán kampányolnak aktívan.

Karácsony volt a relatíve legjobb esélyük, őszintén szólva nem értem, mi történt vele az 1. kör után. Összeomlott.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés