Az egyetlen igazi erő ma az ellenzéki oldalon Gyurcsány Ferenc

2021. október 12. 8:39

Kötter Tamás
Facebook
Tudta, akarata, megkérdezése nélkül egy esetleges baloldali miniszterelnök még csak levegőt sem vehet.

„A győztes nem nyer semmit – aki egyedül nyert és még nyerni fog az előválasztás néven futó bohózattal az Gyurcsány Ferenc 
Karácsony bukását követően, akár családtag, akár egy súlytalan külsős lesz az ellenzék miniszterelnök-jelöltje 2022-ben, a hatalom a vér vagy az erő jogán a baloldalon Gyurcsány Ferencnél lesz. Versenytársait maga alá temette az előválasztás káosza, Karácsony kiszállt, Fegyőrt saját párttársai buktatták meg, Jakabról kiderült, hogy papírtigris.

Az egyetlen igazi erő ma az ellenzéki oldalon Gyurcsány Ferenc. (Azért nem írok DK-t, mert ez a párt tulajdonképpen azért és csak azért jött létre, hogy a bukott miniszterelnök és mögötte álló őskommunista klán politikai manővereinek technikai keretet adjon. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Gyurcsány és az Apró-Dobrev klán nélkül nincs DK).

Alig telt el Karácsony visszalépését követően 24 óra és már a teljes európai kommunista internacionálé, a brüsszeli újbalos bürokrácia, a velünk (tovább)élő SZDSZ Vásárhelyi Máriától Demszky Gáborig, a kultúrában »megalvadt struktúrák« (Békés Márton) Fischer Ivántól Juszt Lászlóig valamennyien letették az esküt az Apró-villa lakója előtt, ahogy a széteső MSZP-ből DK-ba naponta disszidáló szocialista politikusok is.

Gyurcsányé lesz a legnagyobb frakció a baloldalon (politikai hatalom); őt támogatják a hazai baloldali pénzemberek (pénz)
a nemzetközi és hazai liberális sajtó és kultúracsinálók és NGO-k (nyilvánosság); őt várják befutónak a nyugati balliberális pártok képviselői (külföldi segítség).

Tudta, akarata, megkérdezése nélkül egy esetleges baloldali miniszterelnök még csak levegőt sem vehet. A baloldal ezé az országrontó, romboló, gyalázatos kormányzati teljesítményt nyújtó politikai szerencselovagé. A baloldal lehet az övé, de az ország NEM!”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés