Donáth Anna felvetés-felelek

2021. október 11. 14:19

Kurtz ezredes
Kontra
Szia, Anna! Mostanában nagyon rátok járt Feri rúdja.

„Elborzadva olvasom, hogy okleveles muciológusként megint az energiaipar körül sündörögsz, jobbnál jobb ötleteket adva az ebben dolgozó szakembereknek. Kösz, de ahogy vaddisznóval se terveztetünk sugárhajtóművet, úgy veled meg a többi hozzád hasonló társadalomtudóssal se semmit. Elmagyarázzuk, miért!

Az olcsó energiának vége, beköszöntött az energiaszegénység kora. 

Igen, Németországban meg Nyugat-Európában, ahol a hozzád hasonló sötétzöld elmebetegek nagyon ügyesen tarkón lőtték az energiahálózatot, miközben ciánkapszulát haraptattak el vele. De Magyarország szerencsére nem ilyen. Persze ez nem rajtatok múlt, hanem a drága Isteni Fideszen, ami megint jól döntött, hogy nem benneteket választott, Anna.

»Orbán Viktor pedig kapva kap az alkalmon és régi reflexihez nyúlva újabb hazug háborút indít kedvenc ellensége, az Európai Unió ellen.«

Nem, most az egyszer tévedsz. Most k*rvára nem indítunk semmiféle háborút, csak az otthon kényelmes melegéből mosolygunk azokon az idiótákon, akik majd pokrócba takarózva szitkózodnak ránk a milliárdos kis palotáikból Nyugaton.”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A ma AdolfHitlerét Zöldeknek hívják.
Meg Liberális Zöldeknek.
Ökológiai és Környezeti Mozgalom.
Zöld Párt. Szocialista Zöldpárt.
Ökológus Zöldek.
Zöldbal.
... a végtelenségig.

Sőt!
A nagyon okos, környezettudatos politikusok tönkrevágják az energiabiztonságot, amikor az első adódó helyzetben felmegy az energiahordozók ára (ezen politikusok rövidlátása miatt), akkor ezek a politikusok kivetnek egy újabb adót (a gazdagokra, nyilván - ami valahogy mindig minimum a teljes középosztályt sújtja), majd elvárják, hogy tapsolják meg őket, hogy ők nemcsak környezettudatosak, hanem a társadalmi különbségekre is érzékenyek.
Miközben az ipar veszít a versenyképességéből a magas energiaárak miatt (nesze neked export meg új munkahelyek), az embereknek meg egyre nagyobb szeletet jelent a villany és a fűtés kifizetése.
Ezt csak akkor gondolhatják komolyan, ha legalább olyan ostobák, mint akik beszavazták őket a döntéshozó helyükre.

Az amerikai honvédség gépe éppen Hirosimában járt, amikor valami bomba felrobbant.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés