Fegyőrt utolérte a végzete: a „leváltáska”

2021. október 11. 11:09

Rákay Philip
Facebook
Nem baj, a Momentumban libasorban állnak már az önként jelentkező hazaárulók.

„És akkor most egy perces, néma kacagással, borzongva emlékezzünk arra a tragikomédia sorozatra, amelyet Fekete-Győr András neve fémjelzett!

 Az Olimpia megfúrásától a határontúli magyarok permanens elárulásán át, a koncepciós perekkel való fenyegetőzésig, a Lenin-fiúkat megszégyenítő megoldásoktól az atomerőműves napelem hajtotta, kádban lemosott elektromos rollerig, és a kifejezéstelen, üres tekintettel előadott ostoba mantrákig. Na meg arra is, amikor arra a bonyolult kérdésre, miszerint hány éves volt 2006-ban, szintén igen nehezen tudott válaszolni. Hát, őőő...őő...ezt még meg kell kérdezzem...

Mindeközben persze a nyugati hálózatok és szélsőliberó szalonok pajzsra emelték, kijelölve Fegyőrt az egyik legmeghatározóbb fiatal európai politikus reménységnek, de mára ez is elmúlt. A mesterségesen fújt hálózati lufi kipukkadt. Nem baj, a Momentumban libasorban állnak már az önként jelentkező hazaárulók: Cseh Katalin, Donáth Anna és Orosz Anna elvtársnők és a Hajnal Miklós-féle, szektás tekintetű droidok, akik hatalmas arccal bár, de minimális tudással hirdetik a nyílt társadalom beteg vízióját.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés