Karácsony álma

2021. október 10. 7:10

Bohár Dániel
888.hu
Mennyit beszélgettünk angolul, minden kérdésemre válaszolt, soha nem szaladt el előlem.

„Az is jó volt, amikor a Városházán tudtunk találkozni és nem mindenféle rejtett folyosókon lopakodott. Úgy volt már 2018-ban is, hogy miniszterelnök lesz, aztán 2022-ben is nekiindult, de már a rajt előtt elesett. Viszlát Gergely!

»Legfeljebb akkor lépek vissza, ha elüt a villamos« – ezt mondta múlt vasárnap Karácsony Gergely. A villamosokkal aztán meg is gyűlt a fővárosiak baja, ugyanis hétfőn leállt a 4-6-os villamos közlekedése, mert sikerült Karácsonyéknak olyan kiváló szakembereket pozícióba tenni, akiknek még a tömegközlekedés működtetése sem megy, de ezt most hagyjuk is.

A lassan magunk mögött hagyott hét politikai történéseit nem volt könnyű követni, ugyanis óránként (percenként) változtak az események. Karácsony magabiztosan kijelentette többször is, hogy ő bizony biztosan nem lép vissza Márki-Zay Péter javára. A hódmezővásárhelyi polgármester először azt mondta, hogyha kell visszalép, aztán rájött, hogy inkább mégsem. Az majd egy későbbi írásom témája lesz, hogy Márki-Zay mennyire kiszámíthatatlan karakter, de most tartsuk a fókuszt Karácsonyon. Szóval a baloldali előválasztásnak nevezett show-műsor második és harmadik helyezettje sokáig úgy állt, hogy mindketten indulnak a mindent eldöntő fordulóban is. Aztán később kitalálták, hogy mindketten indulnak, de szerepeljen a nevük egymás mellett, na erre már Gyurcsány (Magyar György személyében) is azt mondta, hogy elég a bohóckodásból. Folytatódott az egyezkedés, aminek az lett a vége, hogy Karácsony vissza nem, csak előrelép. Na, aztán a valódi vége visszalépés lett. Karácsony Gergely pénteken délelőtt egy órás késéssel (elalvás, dugó?) kiállt a sajtó elé és elmondta, hogy kiszáll a cirkuszból.”

Fotó: MTI/Mónus Márton

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ablakon át a híres cseh vezető Masaryk távozott az életből. (Mert azt mondta: mint miniszterelnök mentem Moszkvába és mint fogoly tértem vissza.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés