Jön a Hungarian Conservative új száma!

2021. október 10. 19:14
A magyar konzervatív folyóirat újabb lapszámát október 14-én mutatják be.

Október 14-én kerül sor a Hungarian Conservative folyóirat új lapszámának bemutatójára a Lónyay-Hatvany Villában (Budapest, I. kerület, Csónak utca 1.), 14 órától 18 óráig. A rendezvény fő témája: a kereszténység a 21. században.

Az előadók és vitapartnerek között olyan személyiségek szerepelnek, mint Dezső Tamás, a Batthyány Lajos Alapítvány elnöke, Nyirkos Tamás, Balázs Zoltán, John O'Sullivan, Szilvay Gergely, Tristan Azbej, Alvino-Mario Fantini, valamint Magyarics Tamás, a Hungarian Conservative főszerkesztője.

Az esemény Facebook-oldala itt elérhető. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációt az alábbi e-mail címen lehet megtenni: event@hungarianconservative.com

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kereszténység megkerühetetlen tényező, mert a feltámadt Krisztus jelenléte azzá teszi: minden ember kénytelen a kezdettel és véggel foglalkozni, ha akarja, ha nem. Ez azért van így, mert az emberlét nem oldódik fel a jelenben, hanem már mindig is a teljességből él, és a teljes lét felé halad. Ezért a Krisztust hordozó-tanúsító kereszténység válaszai mindig aktuálisak, akár az elfogadás, akár az elutasítás módján.

Sok szamárságot írtál le. DE itt csak arra a történelmi TÉNYre utaltam, hogy 2000 év óta minden korban pozitíve megújította a világot. Néhai Antal József miniszterelnök, történész frappáns megfogalmazásában: Európában még az ateista is keresztény...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés