Szarvas Koppány Bendegúz gratulált Fekete-Győrnek a „királycsinálásért”

2021. október 8. 12:47
A momentumos képviselő szerint a Fidesz petíciója is sikeres volt.

Karácsony visszalépése uralja a pénteki híreket, minden megmondóember, politikus erre a nem várt fejleményre reagál. Nem maradt ki a sorból a momentumos önkormányzati képviselő, Szarvas Koppány Bendegúz sem, aki azzal kezdte posztját, hogy „tulajdonképpen sikeres lett a »Stop Karácsony« petíció”.

Ezután sűrű gratulációk következnek: Szarvas gratulál Márki-Zaynak és Karácsonynak, illetve Dobrev Klárának is – itt megjegyzendő, hogy Szarvas Koppány Bendegúz 2011-ben jelen volt a Demokratikus Koalíció párttá alakulásánál, majd beszédet tartott az első kongresszuson. 2012-ben létrehozta az Ifjú Demokratákat, ami egy, a DK-val szövetséges ifjúsági szervezet volt, és melyet 2015-ig vezetett elnökként.

A poszt végén megkapja a gratulációt Szarvas jelenlegi pártelnöke, az előválasztás első fordulójában 3,7 százalékot szerző

Fekete-Győr András is – „a királycsinálásért”.

Ismert: az első fordulóban csúfosan leszereplő momentumos pártelnök az első forduló után úgy fogalmazott, pártja lehet a királycsináló a második fordulóban, csütörtök délután be is álltak Márki-Zay Péter mögé.

Kérdés, hogy valójában ennek köszönhető-e Karácsony visszalépése, hiszen amint a főpolgármester a mai sajtótájékoztatón elmondta, a döntést már csütörtök délelőtt meghozta.

Nyitókép: MTI Fotó: Beliczay László

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Király? Egy újabb végbélkúp fletó seggében. Ez is fel fog oldódni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés