Fidesz: Budapest két évet vesztegetett el Karácsony politikai ambíciói miatt

2021. október 8. 12:43
„Budapest lett a vesztese az elmúlt két évnek” – írta a Fidesz fővárosi frakciója.

A Fidesz Budapest Facebookon reagált Karácsony Gergely pénteki bejelentésére, miszerint abbahagyja a miniszterelnöki kampányát, és visszalép Márki-Zay Péter javára.

Hiába a kampányra és a hirdetésekre költött százmilliók, Karácsony Gergely valójában megbukott, mert a baloldali szavazók sem tartják alkalmasnak még miniszterelnök-jelöltnek sem

– írta a Fidesz. 

Közleményükben azt javasolják Karácsonynak, hogy főpolgármesterként kezdjen a fővárosért dolgozni. Emlékeztetnek, hogy az elmúlt időszakban Budapesten „káoszba dőlt a közlekedés”. Hozzáteszik: félő, hogy aki „egyszer cserben hagyta a szavazóit, az megteszi újra”.

Ezért Karácsony Gergely megfontolhatná a lemondását Budapest vezetéséről

és kereshetne magának ismét egy kényelmes szakértői állást, sok munka és felelősség nélkül” – zárta a Fidesz a bejegyzést.

Ismeretes, legutóbb szerda reggel alakult ki totális káosz a budapesti tömegközlekedésben. A legnagyobb gondot az okozta, hogy nem közlekedtek a 4-6-os villamosok. Ennek az volt az oka, hogy egy villamosvezető hajnalban homokszórási problémát jelzett, ezt később más vezetők is megerősítették.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 146 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jó kis nyilatkozat. Fixca ideám, hogy a bukott Karigeri főpolgármesterként a fidesz szoknyája alá igyekszik, kénytelen lesz.
Kérdés, hogy a fidesz mit kezd vel.

Így már négyet, ötöt is.

Még nem, de eljöhet az idő, amikor...
Meg nem erősített hírek szerint most a szoci-libsi-globsi emberek arra hajtanak Brüsszelben, hogy az EU kösse ki, utasítdsa Magyarországot, a helyreéllítási pénzek folyósítása fejében:
Orbán legyen köteles megmérkőzni az összes ellenzéki jelölttel, sorban, egymás után:
Jakab, Fekete-Győr, Karácsony, Márki, Dobrev, a választási csata addig folytatódik, amíg legalább az egyikük legyőzi aOrbánt.

Kérdezném miért, de ne fáraszd magad.
X

Sajnos, a Júnyijó napi rutinnal próbál megtörni bennünket, és ha csak egy mp-re nem figyelünk, máris visszafordíthatatlan helyzetbe kerülhetünk.
Néha azért jó őket ironikusra venni, különben a normális ész belebolondul abba az eszementségbe, ami Brüsszelből jön...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés