Megnyugtatok mindenkit

2021. október 7. 17:12

Donáth Anna
Facebook
Belgium fővárosa, Brüsszel semmilyen támadásra nem készül Magyarország ellen.

„Megnyugtatok mindenkit: Belgium fővárosa, Brüsszel semmilyen támadásra nem készül Magyarország ellen. Orbán Viktor az elmúlt napokban azonban nekiveselkedett a következő kamuháborújának, amiben az Európai Uniót próbálja befeketíteni, közben a magyar kormányt zöldre mosni.

Az Európai Unió a tagországok egyetértésével elhatározta, hogy 2050-re a kontinensünk klímasemleges lesz: csak annyi káros anyagot bocsátunk ki, amennyit képesek vagyunk semlegesíteni. Mindezt azért, mert a klímakatasztrófa már javában zajlik, többek között hazánkban is: villámárvizek, monszunesők, fagykárok, és emiatt brutálisan megdrágult élelmiszerek jelzik a pusztítását.

Egyértelmű tehát: lépni kell, hiszen a zöld kérdés létkérdés.”

Nyitókép: Strasbourg, 2021. október 6.Kadri Simson, az Európai Bizottságnak az energiaügyért felelős tagja az energiaárak emelkedésének mérséklését célzó lehetőségekről beszél az Európai Parlament ülésén Strasbourgban 2021. október 6-án.
MTI/AP pool

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 130 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem a főváros a galád, hanem az ott székelő intézmények egy része. Ennek felfogása joggal haladja meg értelmi képességeidet, belátom.

Pedig Brüsszel rengeteg káros anyagot bocsát ki, kezdve a Sargentini-jelentéssel, folytatva a LIBE anyagával és hol van még a vége?
Fogják vissza már magukat az országunk beszennyezésében!

A legsüketebb klímabullshit amit azóta hallottam, amikor vagy 20 éve leszólított két Jehova tanúja, hogy felhívja a figyelmem bizonyos természeti jelekre, miszerint "villámárvizek, monszunesők, fagykárok". Csak ők a Végítéletre hegyezték ki a dolgot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés