A Karácsony-kampány, amelyet a szorongás vezet

2021. október 6. 18:22

Pető Péter
24.hu
Márki-Zay magabiztos: nemcsak megérezte a vérszagot, de profin használta ki Karácsony bénázását.

„Még mindig nem tudni biztosan, hogy Márki-Zay és Karácsony mire jut egymással, végül ki áll, kik állnak majd Dobrev Klárával szemben. Az azonban biztos, hogy a DK pozíciói csak javultak, mert Dobrev közben ment tovább az útján, végig kampányolt, amíg Karácsonyék azon tanakodtak, hogy Márki-Zay Péternek végül bármit vagy akármit ajánljanak fel a visszalépésért cserébe.

Márki-Zay is magabiztos: nemcsak megérezte a vérszagot, de profin használta ki Karácsony bénázását, és nem csupán az általa hangsúlyozott számok, de az érzet alapján is előrébb van jelenleg a főpolgármesternél.

Hogy mire jutnak végül, ki indul, ki fut be, hamarosan kiderül. Ám addig annyi biztos, hogy – végleges eredménytől függetlenül – ilyen politikai összecsuklást legutóbb az ugyancsak miniszterelnök-jelöltségre készülő, a DK kiszorításával próbálozó Botka Lászlótól láthattunk. Az ő helyére akkor Karácsony Gergely lépett.”

Fotó: Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindhárom jelölt gyenge, még győzelme esetén is erősen függ a többitől. Annyi gyengség, árulás, álságosság derült ki róluk, hogy egyikük sem esélyes Orbán ellen. A most még alig leplezett kölcsönös érzelmi megterhelés is pőrén elő fog bukni, felszínre fog jutni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés