Reméljük 2022-ben is ennyire fogják hozni a számokat a Gyurcsány-erők

2021. október 4. 11:00

Kötter Tamás
Facebook
A hódmezővásárhelyi polgármester szerint több mint 86 ezren követték a rendezvényét.

„Fekete-Győrhöz hasonlóan Márki-Zayék is részt vehettek a Szabó Péter az Áttörés címét viselő előadássorozatán, ami a sikerkommunikációt illeti. Tegnap tartotta naggyűlését a Mindenki Magyarországa Mozgalom, amelyről ma már úgy számolt be a hódmezővásárhelyi polgármester, hogy több mint 86 ezren követték a rendezvényt.

Különösen érdekes ez a megállapítás annak tudatában, hogy aki tegnap tényleg volt olyan megborult és élőben követte az eseményt, az láthatta, hogy a közvetítést nem követték többen 4 ezernél. A speaker záró akkordként élő adásban büszkélkedett el azzal, hogy legalább 1000 ember tette tiszteletét élőben a rendezvényen. Ez testvérek között is 5000 ember a 86.000 helyett. Reméljük, 2022-ben is ennyire fogják hozni a számokat a Gyurcsány-erők.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

MZP teljes kommunikációja a nagyzolásra, az önmaga teljesítményét gátlástalanul túlértékelő közlésekre épül. MIndig persze elgajdolja a 3-4, szerinte a Fideszt lejáratni tudó hazugságait, s után jön az öntömjénezés. Soakat megtéveszt ezzel az agymosásszerű blöffel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés