Ezt szemlézze a Mandiner!

2021. október 1. 8:25

Homonnay Gergely
Facebook
Márki-Zay Péter jól belefingott a nullás lisztbe, de ennyi.

„Azt vajon Márki-Zay Péter tudja-e, hogy a magyar választópolgárok nem szavaznak a miniszterelnök személyéről? A parlament alakulóülésén döntenek erről. Tehát mindenki szépen dőljön hátra, mert ha az ellenzék megnyeri a választást, és a DK meg a Jobbik úgy dönt, hogy ha MZP összeszarja magát, akkor sem lesz miniszterelnök, akkor nem lesz. Párt és frakció nélkül az alkupozíciói is olyan gyengék, mint nekem Erzsikével szemben, amikor a kis bundás áll – hogy a szarnál maradjunk – a telibeszart alomtálca mellett, és fenyegetőn tekint reám, jelezvén, hogy vagy kitakkerolom most, de azonnal, vagy befárad a gardróbba, és vessek magamra...

Nem beszélve arról, hogy a közös listán vajon hanyadik helyre tudja magát felküzdeni, és ha már ott lesz, vajon beül-e a parlamentbe, aminek az a feltétele, hogy lemondjon a vásárhelyi polgármesterségről. Szóval egy nap után én azt mondanám, nem kell MZP-t túlságosan komolyan venni.

De vegyük komolyan, és akkor gondoljuk tovább, hogy Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Kunhalmi Ágnes, Karácsony Gergely, meg nem sorolom még tovább kinek a kegyelméből MZP miniszterelnök lesz, felkenik, no de onnantól mit csinál. Annyi pártelnöknek kell megfelelnie, azaz annyiféleképpen fütyülnek majd neki, hogy ha száz lába lenne, akkor sem tudná tartani a ritmust. Ennek pedig megvan az alkotmányos vége: lemondatják, és mehet haza a balettba, mert közben Vásárhelyen már más a polgi.Túl nagy kockázat ez, ember nem vállalná be. Szóval ami történt, az az, hogy szerintem Márki-Zay Péter tegnap jól belefingott a nullás lisztbe, de ennyi.

Ezt szemlézze a Mandiner!”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kiindulás jó, a konklúzió rossz.
Ha nem vagy a moslék híve, húzd be az X-et a Fideszre!

Ezek nem csak hülyék, hanem becsapósak is. Amit a baloldali szavazó rendkívül élvez.

Arra normális ember nem megy el.

igaz de te meg errol meg cikket is irtal

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés