Ezért bántja a Pesti Srácok Popper Pétert – 2. rész

2021. október 1. 15:04

Kurtz ezredes
Kontra
Folytatjuk az elmélkedést Puzsér kommunista példaképéről.

„»Popper Péter az urbánus Magyarország egyedülálló alakja volt.« Bár így lenne, de sajnos rengeteg hozzá hasonló alak volt még mellette. Folytatjuk az elmélkedést Puzsér kommunista példaképéről.

»Annak az ordas dühnek a magyarázata gyanánt, amellyel az 1956-os pesti srácok emlékét nap mint nap meggyalázó Pesti Srácok Popper Péter ellen acsarkodnak, két elméletem is van.« Ha másodpercenként nem éget el egy tonna kerozint, akkor egyik sem elég izgalmas már tőled.

»Az egyik szerint a magyarok adójából fizetett sajtószolgák képtelenek megbocsátani az Orbán Viktornak szánt, akkoriban valóban súlyos túlzásnak tűnő »farkasnevetésű miniduce« minősítést, ami 1998-ban még valóban súlyos, paranoiás Orbán-fóbiának tűnt, de két évtized elteltével sajnos nyilvánvaló, hogy ebben ugyanúgy igaza lett, ahogy az alábbi kritikájában

1998-ban még nem így tűnt, de mára világossá vált, igen! 0rbán '98-ban még magas demokrata volt, és nem nevetett, sajnos azóta viszont kiderült róla mindennek ellenkezője. Tehát beigazolódott, hogy a nagy Guru nem egy 0rbanofób kis MSZP-s csicska volt, hanem kiváló képességű szakember, aki meglátta a jövőt.

Nekem viszont van egy alternatív elméletem, Robi. Nem lehet, hogy mára te lettél ugyanolyan 0rbanofób MSZP-s csicska, mint amilyen Popper elvtárs volt 1998-ban?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés