Amikor Szabó Tímea gyűlölködésről papol

2021. szeptember 29. 9:39

Rákay Philip
Facebook
Ki visítja fejhangon a Parlamentben, hogy Kásler miniszter egy hentes?

„Miután állítólag megütötte őt egy idős nő a Széll Kálmán téren. Majd hosszasan – farizeus módon – arról trillázott a Facebookon, hogy micsoda közállapotok vannak, s hogy a Fidesz-keltette gyűlöletcunamit meg kell fékezni. Persze Tímea, persze. Az alábbi komentben válaszoltam neki, most itt is közzéteszem: »Ne írd alá János, égni fog a város!«, »Bajszos szar!«, »O1G«, »Gyújtsd fel a jászolt!«, stb. Ki skandálja ezeket, szigorúan a nemzeti megbékélés jegyében? Segítek: a baloldali ellenzék aktivistái. Ki visítja fejhangon a Parlamentben, hogy Kásler miniszter egy hentes? Segítek: Szabó Tímea. Ki tolvajozik, ki emleget koncepciós pereket, ki beszél fideszesek lámpavasra húzásáról, vagy épp arról, hogy addig kell »satuba szorítani, amíg az illető elveszíti az idegrendszerét«? Segítek: a Momentum politikusai.

Ki fenyegeti a miniszterelnököt azzal, hogy a börtönben Viktóriává erőszakolják majd? Segítek: Jakab Péter. Ki delirál arról, hogy az Orbánhoz »hasonló diktátorok nem szokták túlélni az efféle rendszerváltásokat«? Segítek: Fleck Zoltán, Gyurcsány kedvenc jogásza. Ki fenyegetőzik a jobboldaliak földönfutóvá tételével, vagyonelkobzással? Segítek: Gyurcsány. Meddig folytassam még, Tímea? És ezek után kegyed merészel gyűlöletkeltésről papolni? Éppen Ön, aki kiképzett elvbarátaival és a nyugati hálózatokkal a háttérben éppen azon ügyködik, hogy polgárháborús hangulatot szítsanak az országban? Tényleg nem érzi a kialakult helyzetben a saját – egyáltalán nem parányi – felelősségét? A kérdés persze költői. Dehogy érzi. Sőt, jó bolsevik szokás szerint azzal vádol, amit folyamatosan ők követnek el. Ne hagyjuk az ilyen Szabó Tímea-féléknek összeugrasztani magyart a magyarral!”

Fotó: MTI/Soós Lajos

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amióta Gyurcsányról felvétel bizonyítja, hogy beszél egy emberrel, azóta a Szabó és a DK is bejelentkezett, hogy őket megpofozták. Persze felvétel nincs, én meg bemondasra nem hiszek nekik.

Kérjenek bocsánatot a kormánytól, amiért megvádolták őket a béna előválasztásukon a rendszerük meghekkelesevel.

Hát Rákay Filipke sem éppen egyetemi tanár, bár lehet kinyal még néhány segget és az lesz belőle...

Bocsika, de segget nyalni a te köreidben szokás. Lásd Bayer Zsóti és tsai...

Hát tudod, az nem az én szexuális frusztráltságomra utal, hogy arról amit írtam, neked ez jut az eszedbe.
Szerintem keres magadnak egy csajt (vagy egy pasit) egy kis etye-petyére.

Seggfej. Soha nem mondtam/írtam mást mint azt, hogy Böszme a legrosszabb ami ezzel az országgal történhetett.
Szóval igen nagy baromság amit írsz, de hát ugye bolond lukból bolond szél fúj...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés