Tovább támadják a gyermekvédelmi törvényt

2021. szeptember 28. 12:49

Varga Judit
Facebook
Ismét hazánkba látogat a Sargentini-jelentést is jegyző LIBE-bizottság, kevésbé ismertebb nevén az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága.

„A csütörtökön érkező küldöttség nem titkolt szándéka, hogy az általuk elv helyett eszközként használt jogállamiság kérdéskörében újabb támadást indítsanak a gyermekvédelmi törvény miatt, valamint, hogy a lassan teljes érdektelenségbe fulladó 7-es cikkely szerinti eljárásról tárgyaljanak.

Magyarország továbbra is egy következetes és önazonos állásponthoz tartja magát: egy uniós intézmény sem lépheti át a szerződésekben rögzített hatásköröket csak azért, mert egy tagállam nem úgy táncol, ahogy a brüsszeli bürokraták fütyülnek.

A kölcsönös tiszteleten alapuló párbeszédre mindig nyitottak maradunk, illúzióink azonban nincsenek, láthattuk ugyanis, hogyha Magyarország megbüntetéséről van szó, Brüsszel nem ismer határokat.

Mindenesetre mi konstruktív partnerként állunk a találkozó elébe, hiszen szándékaink egyenesek, jogi érveink pedig tiszták és magabiztosak.”

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"ezek a komisszárok nyilván azért jönnek, hogy végrehajtsák a Soros hazugságait"

A legerőszakosabb akciók mindig abból fakadnak, amikor valaki gyávaságának külső jeleit igyekszik elleplezni - mint ez a LIBE.

Varga Judit: " mi konstruktív partnerként állunk a találkozó elébe"
Nem kellene!
Először is: amennyiben nem hajlandó ez a küldöttség ugyanannyi kormánypárti civil szervezettel tárgyalni, mint a Soros-szervezetekkel - és ugyanannyi időkeretben, ugyanannyi karakter leírása mellett - nos, ha ez nincs: akkor NINCS semmiféle konstruktív partnerség, és ezt emlékeztetőben kell megküldeni a brüsszeli bürokratáknak és a hírügynökségeknek, on-line lapoknak.

Kösz, elolvastam, jó volt.

A tárgyalásokra műanyag klitoriszt kell vinni, azzal megvehető a bizottság egyik tagja, ugyanis uniós pénzből ilyeneket vásárolt!

Elárultad magad: már nőre sincs szükséged:-)

Ő benne van a vizsgáló bizottságban? Szerintem nincs benne.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés