Brutális nagyik rovatunk: egy 75 éves néni megverte Szabó Tímeát!

2021. szeptember 28. 18:36

Kontra
Facebook
Szerencsére Szabó Tímea már jobban van, és mindenkit Karácsony Gergely támogatására kér.

„Sokan sok helyen elmondták, hogy az Orbán-kormány mennyi mindent tett a nyugdíjasokért, az azonban eddig kérdéses volt, hogy meddig hajlandóak elmenni cserébe a nyugdíjasok az Orbán-kormány érdekében.

Ma azonban végre egyértelművé vált: ha veszélybe kerül a Fidesz-KDNP szövetség, bármire képesek, a létező legdurvább agressziótól sem riadnak vissza.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a kabinet időspolitikájának nem kívánatos, mondhatni csúnya vége lett. A 65 év felettiek ugyanis a kormányzati támogatásoknak köszönhetően látványosan megerősödtek, kiművelődtek, és ami legalább ennyire fontos, politikailag aktivizálódtak.

Ezzel még nem is lenne baj, csakhogy egész egyszerűen nem bírnak magukkal, és folyamatosan visszaélnek a frissen megszerzett fizikai fölényükkel, tudásukkal. Egyes beszámolók szerint hordákba verődve, jellemzően párosával róják a vidéki utcákat, nem titkoltan azzal a céllal, hogy baloldali politikusokat fenyítsenek, és a szocialista múlt visszatérése ellen tiltakozzanak. Sőt, állítólag akkor sem ijednek meg, ha ütni kell.

Sajnos a pletykák beigazolódtak, és a jelenség begyűrűzött a fővárosba is: Szabó Tímeát ugyanis kedd délelőtt súlyosan megverte az egyik megvadult nagymama. »Egy fideszes hölgy az imént megütött a Széll Kálmán téren, miután megkérdezte, hogy hol voltam a zsidók deportálásánál« – írta ki akadozó magyarsággal a falára a sokkos állapotban lévő Szabó Tímea.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 151 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mivel Szabó Timea nem akarja belekeverni a magyarságot a zsidók deportálásába, így eltekint a feljelentéstől. IS. A belekeveréstől. IS.
De mindenekelőtt a Fidesz rossz hírbe hozásától.
Mert ellene van minden gyűlöletnek, ami nem tőle jön...
Ezért kell hetente a Parlamentet átmázolni, ha Szabó felszólal, ez nála heti gyűlöletóra. És a gyűlöletfröccsenések tengerét át kell Szabó után festeni...

Minden áron meg kell fékezni a nyugdíjasbűnözést! :D

Egy tálib néni Magyarországon megkabulozta Kabul Rózsáját.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés