Ez az ország kettészakadt, és terjed benne a gyűlölet

2021. szeptember 28. 17:32

Kunhalmi Ágnes
Facebook
Ez így nem maradhat, kormányváltásra van szükség!

„Ma egy kormánypárti szimpatizáns megütötte Szabó Tímea országgyűlési képviselőtársamat, aki az előválasztásért kampányolt éppen a Széll Kálmán téren. Azon túl, hogy mélységesen elszomorít, hogy ilyen atrocitás érhet bárkit is, aki a demokrácia nevében próbál egy békésebb országért tenni nap mint nap, ez az eset csak megerősít abban, hogy a fideszes gyűlöletkeltésnek véget kell vetnünk.

Tímeát régóta ismerem, sokat dolgoztunk és dolgozunk együtt kampányban és kampányon kívül is. Látom, mennyit tesz azért, hogy ez az ország végre megszabaduljon ettől a mérgező békétlenségtől, amely évek óta sújtja. Az emberek - legyenek akár kormánypártiak, akár ellenzékiek - sokkal jobb sosra érdemesek annál, minthogy tettlegességig fajuló gyűlölettel legyen tele a szívük semmit sem ártó embertársaikkal szemben.

Ami ma Szabó Tímeával történt, intő jel. Ez az ország kettészakadt, és terjed benne a gyűlölet. Ez így nem maradhat, kormányváltásra van szükség! Ma estig még dönthettek arról, kik álljanak szemben a fidesz jelöltjével és arról is, melyik miniszterelnök-jelöltet tartjátok képesnek arra, hogy egy békésebb hazát teremtsen mindannyiunk számára.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 136 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ági! Mint az MSZP sírásójaként, árulójaként Téged is történelmi felelősség is terhel. vezényletek alatt semmisül meg pártotok, gerinctelen karrieristák vagytok, Te is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés