Nehogy utána megbánjátok

2021. szeptember 25. 09:50

Mögöttem áll az új politikai generáció, annak minden tisztaságával, becsületével, elszántságával.

2021. szeptember 25. 09:50
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Azért indultam el az előválasztáson, hogy ne ugyanazok szálljanak szembe Orbán Viktorral, mint az elmúlt tizenkét évben mindig. És mögöttem áll az új politikai generáció, annak minden tisztaságával, becsületével, elszántságával.

Arra kérlek titeket, hogy mindenképp vegyetek részt az előválasztáson – nehogy utána két héttel bánjátok meg, hogy nélkületek dőlt el, kik lesznek a Fidesz kihívói.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
libbantkommunista
2021. szeptember 26. 15:24
Míg Cseh Botmixer Katka össze nem fosott benneteket.
tetx
2021. szeptember 26. 13:56
Becsületesek, - ez vicc?, az ésszel is komoly hadilábon álltok, ideológiai alapon egy biológiai zsákutca vagytok, ez mind kiderült egy ideje. És akkor hogy tudd: a gyermekeimhez képest vén szarok vagytok, úgyhogy az életkor sem lehet érv mellettetek.
Rocktoberi
2021. szeptember 26. 13:29
A tiszta, becsületes, elszánt fiatalok miért szavazzanak egy olyan ostoba alakra, mint te?
Erdőmester
2021. szeptember 26. 12:18
Andrisom! Jó úton jártok. Ti már kitanultatok minden trükköt a lenyúlásról. Ha nyernétek, ez a tiszta csillogó szemű ártatlan ifjú csapat Cseh Katkát követve rámolná ki az országot és dobná oda a migránsbarát, genderőrúlt libsi nyugatnak. Hat mi ezt nem szeretnénk!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik