Köszönöm, Gergő!

2021. szeptember 25. 07:58

Felismerte, hogy egy ponton túl már nem lehetséges kompromisszumot kötni a vállalhatatlannal.

2021. szeptember 25. 07:58
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Egy jó vezető fontos tulajdonsága, hogy képes felismerni a pillanatot, amikor már nem szabad ragaszkodni bizonyos dolgokhoz. Ilyenkor változtatni kell, különben a döntés halogatása veszélyeztetné a sikert. A főpolgármester úr felismerte ezt a pillanatot, és változtatott. Azt is felismerte, hogy egy ponton túl már nem lehetséges kompromisszumot kötni a vállalhatatlannal. Meggyőződésem, hogy helyesen döntött, így egy lépéssel közelebb kerültünk közös célunkhoz! Köszönöm, Gergő!”

(Fotó: MTI)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matekandi
2021. szeptember 25. 20:28
Gergő, Feri, Andris, ez tényleg az ovis Patkány csoport?
naftalinernő
2021. szeptember 25. 17:42
"Felismerte, hogy egy ponton túl már nem lehetséges kompromisszumot kötni a vállalhatatlannal." Csak annyit mondanék, szarházykám, hogy ti összességében vagytok vállalhatatlanok, fletóval, klárifárival, fegyőrrel, agybayzayval, gelgellyel, jákobbal és az összes társatokkal együtt. A normális, tisztességes emberek számára vállalhatatlan a kisnyilas-proli stílusotok, a folyamatos hazudozásotok és gyűlölködésetek, vállalhatatlan a megtorlás lebegtetése, a polgárháborúra uszítás, a lófaszozás, a viktóriázás, a karlendítés - egyszóval minden, ami ti vagytok. Régen ült már olyan söpredék a Parlamentben, mint amilyen ti vagytok, és ez a rátok szavazóknak is a szégyene (lenne, ha ismernék ezt a fogalmat, persze ahhoz intelligencia is kellene).
Zod
2021. szeptember 25. 16:03
Tisztelt Lófaszházy Korrupcióellenes Népbiztos Eftás! Itt van némi vizsgálnivaló; Karácsony Gelgely(Gergő) támogatásáért ajándékcsomagokat osztogatnak. https://tinyurl.com/yel6v6me Hangfelvétel: ajándékcsomagot osztogatnak az előválasztóknak, ha az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikóra és Karácsony Gergelyre szavaznak
EMM195
2021. szeptember 25. 13:56
Volt párttársak egymás közt... Együtt a moslékban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik