Felháborító, hogy a vakcinagyártók semmilyen felelősséget nem vállalnak

2021. szeptember 25. 11:29

Egészen elképesztő, hogy már a gyerekek oltása is folyik.

2021. szeptember 25. 11:29
null
Dúró Dóra
MTI-OS

Az oltásokat együtt erőlteti a kormány, a balliberális tömb és a vakcinagyártók, akik egyébként ezért semmilyen felelősséget nem vállalnak.

Egészen elképesztő, hogy már a gyerekek oltása is folyik, és diszkriminálják azokat, akik valami miatt nem akarnak élni ezzel a lehetőséggel. A Mi Hazánk szerint felháborító, hogy világszerte olyan szerződéseket kötöttek ezekkel a gyógyszeripari vállalatokkal a kormányok, amelyben kifejezetten kimondják, hogy a vakcinagyártók semmilyen felelősséget nem vállalnak, bárkivel bármi történjen is. És ha ezt kritizálni meri az ember, akkor rögtön jön a megbélyegzés és a kirekesztés, holott az oltásnak is vannak mellékhatásai, amiről teljeskörűen kellene tájékoztatni az embereket, hogy mindenki felelős döntést hozhasson a jövőjéről.

(MTI-OS)

(Fotó: MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ooomph
2021. szeptember 26. 13:29
Agyatlan kotkodácsolás. Kiesett Vona öléből és megütötte a fejét. De ez a picsa még szolid, ahhoz képest, hogy a helyi mi Hazánkosok habzó szájjal tömeggyilkosozzák a kormányt az oltás miatt. Tisztára elszállt az agyuk. Ezeknél nem kampánytéma, ezek őrültek.
kozmosz
2021. szeptember 25. 19:21
Felháborító, hogy a szavaidért semmilyen felelősséget nem vállalsz.
Guess
2021. szeptember 25. 19:18
Miert is vállaljon az ember bármilyen rizikót a társadalomért , ugye? Es te egy “ politikus “ vagy..,,
Fleto a pojáca
2021. szeptember 25. 19:06
EZ joasszony mindenhez ert, vagy csak sóderol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik