Döbrögik habzsidőzsije

2021. szeptember 25. 8:18
Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom
Igenszolidaritás
A ma megnyíló Vadászati és Természeti Világkiállítás kiadásaiból kétszer fel lehetne tölteni a Velencei-tavat.

„Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom a NER történetének egyik legnagyobb és leginkább képmutató közpénzégetésének tartja a ma megnyíló Vadászati és Természeti Világkiállítást.

A három hetes rendezvény kiadásaiból kétszer fel lehetne tölteni a Velencei-tavat. A bő 70 milliárd forintos pénzkidobás üzleti vonatkozásai közül kiemelkedik a Hungexpo területének 50 milliárd forintot kitevő állami fejlesztése, amiből a cég tulajdonosa, egy francia multi szakíthat nagyokat. A maradék 20 milliárd forint pedig Semjén Zsolt és holdudvarának urizálását szolgálja. 

A rendezvény nem több egy hazai »Döbrögi-show«-nál, hiszen a külföldi vendégek száma és rangja igen szerénynek mondható. Az emberek a felfutó járvány dacára védettség nélkül látogathatják, egyedül az ebek esetében kell oltásokat igazolni. 

A kiállítás »Egy a természettel« mottója mindössze azt jelképezi, hogy a világ környezeti kárainak legalább 10 százalékát okozó szupermilliárdosok életformája milyen luxusokra terjed ki. Sajátos egybeesés, hogy az ország leggazdagabb gázszerelője ennek a napnak az előestéjén tartja (élete második) mennyegzőjét.”

(Fotó: Szőke Gábor Miklós szobrászművész, a szobor alkotója nyilatkozik a sajtónak a Totem nevű alkotás elszállítása előtt csepeli műhelyében 2021. szeptember 11-re virradóan. A monumentális, hullajtott szarvasagancsokból készült kapu az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás látogatóit fogadja majd. A világkiállítást szeptember 25. és október 4. között rendezik Budapesten és az ország több helyszínén. A művész mögött Csodaszarvas című alkotása látható. MTI/Lakatos Péter)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem a Dunát is háromszor oda meg vissza is.

A Pannon tenger mikor jut eszükbe?

A haszontalan szocialista nagyberuházásaitokból a Pannon tengert lehetett volna előállítani.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés