13. havi nyugdíj maradjon, határkerítés maradjon...

2021. szeptember 24. 22:03

Szerintem szavazzanak ők is nyugodtan a Fideszre.

2021. szeptember 24. 22:03
null
Forgács István
Forgács István
Facebook

„Szóval:

– a legtöbb családtámogatási rendelkezés maradjon

– 13. havi nyugdíj maradjon

– határkerítés maradjon, ne legyen gazdasági bevándorlás

– már nem is hisznek olyan nagyon az alapjövedelemben

– szakképzés, tanoda, és sok–sok tanulás kell a cigányoknak

Szerintem szavazzanak ők is nyugodtan a Fideszre.”

Fotó: MTI/AP/Petr David Josek

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
redhaven
2021. szeptember 25. 17:38
Jön a telefon,van gombá. Delikvens jő,nagy báj van otthon.... Mire elhullattuk az uccsó huncut könnycseppet,már se híre se hamva a tagnak. Esetleges kötelezettség? ilyesmik? Ugyanmár....beszélek én is hülyeséget.
Solaris
2021. szeptember 25. 13:21
Miért mi a jó ördögöt kellett vonla mondaniuk? hogy végtelen pénz a cigányoknak és no munka meg tárjuk szélesre a határokat? Akkor már elindulniuk sem kellene...
pumuklik
2021. szeptember 25. 09:54
"– a legtöbb családtámogatási rendelkezés maradjon – 13. havi nyugdíj maradjon – határkerítés maradjon, ne legyen gazdasági bevándorlás" Pont a moslékok szavaztak ezek ellen!
jánosbácsi
2021. szeptember 25. 09:13
A családtámogatási rendszert a cigányok nem tudják igénybe venni mert csak a nagy jövedelemmel rendelkező családokat akarja támogatni a kormány. A 13. havi nyugdíj? Közmunka , feketemunka, alkalmi munka után mekkora nyugdíj jár? Hozzánk nem jönnek gazdasági bevándorlók akik elveszik a közmunka lehetőséget a cigányoktól. Tanulni csak rendezett életkörülmények között lehetséges. A nyomorúságos körülmények között élő embereknek a napi betevő falat megszerzése az elsőrendű feladat. Neked István meg a süket duma az elsőrendű feladatod. István te sohasem leszel olyan sikeres mint Farkas Flórián mert ő sokkal szorgalmasabb, tanultabb mint te vagy. Ja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik