Suttogó propagandával mondogatják azt, hogy Dobrev elképesztő mértékben vezet

2021. szeptember 24. 9:41

Deák Dániel
Facebook
Gyurcsány és Karácsony között már a fővárosban is van egy jól kialakított működési modell.

„Megvan az előválasztásnak nevezett adatgyűjtési kampány nyertese: Karácsony Gergely. A hozzám eljutó információk alapján a valódi részvétel nagyjából 25 százalékkal alacsonyabb, mint amit jelentenek, a Dobrev vezetéséről szóló hírek pedig csupán azt a célt szolgálják, hogy mozgósítsák a szavazókat és még több személyes adatot gyűjtsenek össze. Nézzük a részleteket:

  • Az előválasztási kampánynak nincsen valódi tétje, a baloldali pártok már rég megállapodtak a legfontosabb kérdésekben: a közös miniszterelnök-jelölt Karácsony Gergely lesz, de szintén döntöttek már a legtöbb egyéni körzet esetében is.
  • Az előválasztás csupán egy adatgyűjtési kampány, hiszen a most összegyűjtött személyes adatokat akarják majd a 2022-es parlamenti választás kampányában felhasználni. 
  • Külön aggályos, hogy a választók személyes adatai külföldre is eljutnak, az előválasztás hivatalos oldalán is elismerik, hogy az Amazon nevű amerikai cég európai szervereken tárolja az adatokat, de egyes jelek szerint az Egyesült Államokba is eljuthatnak ezek a személyes információk.
  • Mivel a sok személyes adat begyűjtéséhez mozgósítani kell az ellenzéki szavazókat, ezért eljátsszák, mintha valódi verseny lenne. Az első forduló során ennek megfelelően kihozzák majd Dobrev Klárát nyertesnek, aminek hatására többen megijednek és ők is elmennek odaadni a személyes adataikat a baloldali pártoknak.
  • Mindezt már kezdik adagolni a szavazóknak: suttogó propagandával mondogatják azt, hogy Dobrev elképesztő mértékben vezet. Ez ugyanakkor csak megtévesztés, ezzel akarnak ráijeszteni a Dobrevet elutasító szavazókra, így akarják az ő adataikat is megszerezni. A második fordulóra már Karácsonyt hozzák ki nyertesnek.
  • Ennek a mozgósítási próbálkozásnak a része az is, hogy a hozzám eljutó információk alapján 25 százalékkal alacsonyabb a valódi részvétel, mint amit hivatalosan közölnek. Ettől is azt remélik, hogy a hír hallatán, azok is részt vesznek majd a folyamatban, akik egyébként nem tervezték.
  • Mindezt azért könnyű megcsinálni, mert az előválasztás nem egy normális választás, amelyet a jogszabályok és a választási szervek felügyelnek. Csupán a hat baloldali párt megállapodásáról van szó, ellenőrizni is csak egymást ellenőrzik. Ha tehát megállapodtak egymással már előre, az végeredményt is kényük-kedvük szerint manipulálhatják.
  • Gyurcsány Ferenc tudja nagyon jól, hogy ő és felesége túlságosan elutasított, emiatt Karácsony Gergelyt tolják az előtérbe, akit könnyen tudnak irányítani, majd a megfelelő pillanatban, Medgyessy Péterhez hasonlóan megpuccsolják. Gyurcsány és Karácsony között már a fővárosban is van egy jól kialakított működési modell, ezt szeretnék országos szinten is megvalósítani.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Előválasztás: 1 gigabites támadásról beszél a momentumos illetékes"
Minden vonalon általános dezinformáció, uszítás, demagógia, hazugságorgia, ez a magyargyűlölő ballib, Brüsszel támogatásával.
Ha Brüsszel nem tenne keresztbe mindig, amikor az ügyészség, bíróság reformjára kerülne sor,
Ha
HA...
...működne VALÓDI MAGYAR ÜGYÉSZSÉG, TEK, HA működne...,
akkor az ilyen Bedő Dávid-féle elfajzottakat - aki Előválasztás: 1 gigabites támadásról beszél a momentumos illetékes - azonnal, késedelem nélkül kihallgatnák, mindaddig, míg
PONTOS, EGZAKT MÓDON ELLENŐRIZHETŐ INFORMÁCIÓIT ELMONDJA.
Csak, mert minden, ami nemzetbiztonság,
az VALÓDI NEMZETBIZTONSÁG LENNE,
HA LENNE VALÓDI MAGYAR ÜGYÉSZSÉG...

Suttogó propaganda - Zümmögő kórus: kifosztás-kirablás

Reális értékelés.

Valóban, itt nincsen semmi kötelező-ellenőrizhető jogi norma, s ezért semmi manipulációtól nem kell visszariadni. Fegyencnek ez nem is szokása...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés